Karl Grünberg

Acteur

Karl Grünberg is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Paul Vier und die Schröders

1994 | Familiefilm, Avonturenfilm

Duitsland 1994. Familiefilm van Cornelia Schwartz-Grünberg. Met o.a. Karl Grünberg, Marie Klabunde, Carl Kliefert, Marie Kliefert en Alexander Grünberg.

Het leven van de dertien-jarige Paul (Gr[KA3]unberg) verandert drastisch als hij vier nieuwe buurtjes krijgt. Het zijn de negen-jarige Sabrina (Maria Kliefert), de twaalf-jarige Erasmus (Carl Kliefert), de zeven-jarige Dandelion (Gr[KA3]unberg) en de evenoude Delphine (Klabunde), waarop Paul prompt verliefd wordt. Er gebeuren allemaal waanzinnige dingen zoals het ploffen van de boiler bij de Schr[KA3]oders (zo heten ze van achteren), de ontvoering van Dandelion en hun plotselinge verdwijning als buren. Er is echter een spannend en gelukkig weerzien. Onderhoudende en avontuurlijke kost voor jonge kijkers. Dubbel bekroond op het bekende jeugfdfilmfestival van Gera. Het onderhoudende scenario is van regisseuse Schwartz-Grünberg.

Paul IV.

1994 | Familiefilm

Duitsland 1994. Familiefilm van Cornelia Schwartz-Grünberg. Met o.a. Karl Grünberg, Marie Klabunde, Carl Kliefert, Marie Kliefert en Alexander Grünberg.

Paul Walser de Vierde (Karl Gr[KA3]unberg) verveelt zich stierlijk, maar dat verandert als er vier nieuwe buurtjes, de Schr[KA3]oders (Klabunde, Carl Kliefert, Marie Kliefert en Alexander Gr[KA3]unberg), naast hem komen wonen. Net zo onverwacht als ze gekomen zijn, verdwijnen ze op een goede dag. Gelukkig is er in de finale een weerzien. Een gezellig (familie)onderonsje van broertjes en zusjes. Het is een prettige, weliswaar pretentieloze amusementsfilm voor de jeugd. Scenario van tante Cornelia Schwartz-Grünberg.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Karl Grünberg op televisie komt.

Reageer