Sharon Schlarth

Acteur

Sharon Schlarth is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Murder Between Friends

1994 | Thriller, Drama

Verenigde Staten 1994. Thriller van Waris Hussein. Met o.a. Timothy Bushfield, Stephen Lang, Martin Kemp, Lisa Blount en O'Neal Compton.

Kerry Myers (Lang) belt de politie. Hij heeft zojuist zijn oude vriend William Fontanille (Kemp) zwaar verwond met een mes omdat Fontanille zijn vrouw vermoord heeft met een honkbal slaghout en zijn zoontje zwaar letsel heeft toegebracht. William Fontanille beweert op zijn beurt dat Kerry Myers de moordenaar is. Procureur John Thorn (Bushfield) gelooft Kerry Myers, maar kan toch niet verhinderen dat William Fontanille wegens gebrek aan bewijs wordt vrijgesproken. Dan stoot de officier van justitie Thorn op nieuwe elementen die een totaal andere licht op de zaak geven. Goed opgebouwde bewerking van een waargebeurde moordzaak die in 1984 heel wat stof deed opwaaien in New Orleans. Kemp is uitstekend in zijn rol van underdog William Fontanille. Philip Rosenberg bouwde zijn scenario spannend op naar een onverwachte climax (voor wie de afloop van de zaak niet kent). Robert Steadman was verantwoordelijk voor de fotografie.

Age Isn't Everything

1991 | Komedie, Sciencefiction, Avonturenfilm

Verenigde Staten 1991. Komedie van Douglas Katz. Met o.a. Jonathan Silverman, Robert Prosky, Rita Moreno, Sharon Schlarth en Paul Sorvino.

Een net afgestudeerde jongeman wordt plotseling 84, al blijft hij er jong uitzien voor z'n leeftijd. Schrijver/regisseur Katz wringt zich in alle bochten om het verhaaltje nog een moraaltje te geven, maar het blijft een verzameling grove grollen, die als los zand aan elkaar hangt. Vele bekende gezichten komen even om de hoek kijken. Camerawerk van Michael Spiller.

Eat and Run

1986 | Komedie, Mysterie, Sciencefiction

Verenigde Staten 1986. Komedie van Christopher Hart. Met o.a. Ron Silver, Sharon Schlarth, Pat Ryan, John J. Fleming en Derek Murcott.

Een detective uit New York achtervolgt een dik, buitenaards wezen dat dol is op mensen. Eten en seks - maar meestal eten - zijn de belangrijkste onderwerpen in deze krankzinnige parodie op politiefilms. Ongeveer de helft van de grappen is geslaagd, maar de goede rolbezetting maakt het geheel toch de moeite waard.

Doorman

1986 | Mysterie, Thriller

Verenigde Staten 1986. Mysterie van Gary Youngman. Met o.a. Bradley Whitford, Sharon Schlarth, Haru Aki, Dan Biggers en Bruce Taylor.

Portiers in Atlanta in de staat Georgia sterven als vliegen omdat ze vermoord worden. Een amateur-detective trekt erop uit om de dader te vatten. Dit onopmerkelijke thriller-werkje heeft te lijden van het gemaakte spel en de slechte dialoog.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Sharon Schlarth op televisie komt.

Reageer