Paschalis Tsarouchas

Acteur

Paschalis Tsarouchas is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Tha se do stin Kolassi, agapi mou

1999 | Horror

Griekenland 1999. Horror van Nikos Nikolaidis. Met o.a. Paschalis Tsarouchas, Vicky Harris en Valeria Christodoulido.

Elsa en Vera zijn twee aantrekkelijke furies die, nadat ze samen een geldtransport overvallen hebben, verliefd worden op hun eigen slachtoffer. Beide meiden zijn razend jaloers op elkaar en wanneer het onderwerp van hun liefde levenloos aangetroffen wordt in Elsa`s zwembad, gaan de katten letterlijk aan het dansen. Tussen hen beiden ontpopt zich een moorddadig spelletje van kat en muis dat een van hen onherroepelijk de dood zal injagen, terwijl de ander er met de buit vandoor kan gaan. Maar terwijl Elsa en Vera elkaar het leven zuur maken, komt hun ex-minnaar uit zijn graf en speelt scheidsrechter in hun gevecht op leven en dood. Een bevreemdende mengeling tussen een spookgeschiedenis en een ongenadige afrekening tussen twee rivalen in de liefde (en het geld). De twee worden niet enkel blootgesteld aan hun vernietigende haat, maar ook aan de natuurelementen, waarbij de tuin een oneindige jungle wordt en het zwembad zo groot als een oceaan. Niet helemaal geloofwaardig, maar best leuk amusement voor de liefhebbers van het genre. Nikolaidis schreef zelf het scenario. De knappe fotografie is van G. Argyroilliopou.

Mi mou aptou

1996 | Romantiek, Komedie

Griekenland 1996. Romantiek van Dimitrios Yatzouzakis. Met o.a. Giorgos Ninios, Eleni Gasouka, Rania Schiza, Kostas Sfikas en Paschalis Tsarouchas.

Voulis (Ninios) houdt er een tamelijk bijzondere passie op na: hij betast vrouwen in de overvolle bus tijdens het spitsuur. Zijn hartstocht is een vervolmaakte methode geworden. Geblinddoekt oefent hij in een leegstaande bus om zo zijn weg te vinden en ogen en handen onafhankelijk te kunnen gebruiken. Tot hij op een dag zelf afgetast wordt door een vrouw (Gasouka). Ze ontmoeten elkaar regelmatig in de bus en gaan volledig op in hun vreemde erotische spel. De vrouw verdwijnt even onverwacht als ze komt. Voor Voulis is het een busnimf, die een grote invloed uitoefent op zijn privéleven. Een merkwaardige, allegorische, symbolisch geladen film waarin het alledaagse hoe langer hoe ongewoner wordt. Een man ontmoet een vrouw die hem op dezelfde agressieve wijze benadert als die waarop hij vrouwen steeds heeft benaderd. Via allerlei kronkelige wegen wordt hij opnieuw verliefd en dus onsterfelijk. Religie en mystiek spelen een grote rol in het scenario van Yatzouzakis, dat zeker niet iedereen zal bevallen, maar toch een goed beeld geeft van de Griekse cultuurbeleving rond 1995. Sober gefilmd door Yannis Daskalothanasis. Internationaal uitgebracht als TOUCH ME NOT.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Paschalis Tsarouchas op televisie komt.

Reageer