Carmen de Lirio is acteur.
Er zijn 9 films gevonden.

Yo, el vaquilla

1985 | Actiefilm, Biografie

Spanje 1985. Actiefilm van José Antonio de la Loma. Met o.a. Juan José Moreno Cuenca, Raúl García Losada, Frank Braña en Carmen de Lirio.

Het bewogen leven van de jeugdmisdadiger die de bijnaam van 'El Vaquilla' draagt. Een pseudo-biografische film totaal gespeend van kwaliteit.

Polvos mágicos

1979 | Erotiek

Italië/Spanje 1979. Erotiek van José Ramón Larraz. Met o.a. Alfredo Landa, Carmen Villani, Elisa Montés, Eduardo Fajardo en Carmen de Lirio.

Op een kasteel met een slechte reputatie worden bezoekers ontvangen. Een onverteerbare kruising tussen horror en erotiek enerzijds en de satire op het politieke klimaat in het toenmalige Spanje anderzijds.

La Trastienda

1976 | Drama, Erotiek

Spanje 1976. Drama van Jorge Grau. Met o.a. María José Cantudo, Frederick Stafford, Rosanna Schiaffino en Carmen de Lirio.

De driehoeksverhouding tussen een integere arts, zijn verdorven echtgenote en een sensuele verpleegster. Een bedenkelijke, aanvechtbare film die desondanks een enorm groot succes heeft geoogst in het Spanje van die tijd.

Honorables sinverguenzas

1961 | Komedie

Spanje 1961. Komedie van José Luis Gamboa. Met o.a. Carmen de Lirio, Félix Dafauce, Alfonso Godá en Aurora Redondo.

Een onnozele dorpeling loopt in de hoofdstad in de val van een paar gauwdieven. Een komedie zonder enige kwaliteit.

Festival en Benidorm

1960 | Komedie, Muziek

Spanje 1960. Komedie van Rafael Salvia. Met o.a. Conchita Velasco, Carmen de Lirio, Angel Picazo en Manolo Gómez Bur.

Drie meisjes bereiden zich voor op het songfestival in Benidorm. Een afgrijselijke film.

Secretaria para todo

1958 | Komedie

Spanje 1958. Komedie van Ignacio F. Iquino. Met o.a. Carmen Sevilla, Antonio Casal, Carmen de Lirio en Tony Leblanc.

Een secretaresse aarzelt tussen haar baas en een klant. Een volledig stompzinnige liefdeskomedie.

Las 2 rivales

1958 | Romantiek

Italië/Spanje 1958. Romantiek van Carlos Arévalo. Met o.a. Luciano Taioli, Silvia Morgan, Nunzio Gallo en Carmen de Lirio.

Als een zanger in ruste een muzikale voorstelling organiseert raakt de hoofdrolspeelster, die tevens de dochter van zijn oud-leraar is, op hem verliefd. Een uiterst conventioneel melodrama.

La Pecadora

1954 | Drama

Spanje 1954. Drama van Ignacio F. Iquino. Met o.a. Carmen de Lirio, Armando Moreno, Rafael Romero Marchent en Barta Barry.

Een lichtvaardige en welgestelde vrouw besluit de grond te verkopen waarop veel behoeftige families wonen. Een belachelijk sociaal melodrama, waarin slechts de persoonlijkheid van Carmen de Lirio een lichtpunt vormt.

La Ironía

1954 | Komedie

Frankrijk/Spanje 1954. Komedie van Edgar Neville. Met o.a. Fernando Fernán-Gómez, Cecile Aubry, Antonio Vico, Irene Caba Alba en Carmen de Lirio.

De reacties van verschillende personen die op een dag een portefeuille vol geld vinden met daarin de naam en het adres van de eigenaar. Een zeer sympathieke film bestaande uit sketches, die een fantastische vertolking kent. Toch wordt deze produktie niet gerekend tot een van de beste titels van deze regisseur.