Richard Roy

Regisseur

Richard Roy is regisseur.
Er zijn 3 films gevonden.

Thrill of the Kill

2006 | Thriller

Canada/Verenigde Staten 2006. Thriller van Richard Roy. Met o.a. Judith Baribeau, Chris Potter en Shiri Appleby.

Kelly is vastbesloten om uit te zoeken wie haar zus Alison vermoordde. Na het lezen van 'Thrill of the kill', dat veel gelijkenissen met de moord op Alison vertoont, bezoekt Kelly de auteur Jennings. Deze ziet stof voor een nieuw boek en hij belooft Kelly te helpen. Jennings ontdekt dat Alison een dubbelleven leidde en het onderzoek wordt steeds gevaarlijker.

Flirting with Danger

2006 | Thriller

Canada 2006. Thriller van Richard Roy. Met o.a. Victoria Sanchez, James Thomas en Charisma Carpenter.

Detective Rafe Marino vindt de dood van zijn beste vriend Tommy door een hartaanval verdacht. Rafe ontdekt dat Tommy seksueel getinte berichten ontving van een anonieme vrouw. De detective probeert de vrouw op te sporen in de hoop dat zij hem meer kan vertellen over de omstandigheden waarin Tommy om het leven is gekomen.

Crimes of Passion

2005 | Thriller, Mysterie

Canada/Verenigde Staten 2005. Thriller van Richard Roy. Met o.a. Dina Meyer, Jonathan Higgins, John H. Brennan en Amy Sloan.

Dit is helaas niet Ken Russels gelijknamige cult erothriller uit 1984 met Kathleen Turner en Anthony Perkins. Deze Crimes of Passion is een baksel van en voor vrouwenzender Lifetime, een brave detectivefilm rond een echtgenoot die een minnares en een fortuin hoopt te verschalken. Dat is uiteraard niet conform het credo van Lifetime dus drie keer raden wie uiteindelijk aan het langste eind trekt. Het voorspelbare karakter (en de stoffige regie) doen gelukkig niet af aan de fraaie aankleding en lest best het zinnelijke spel van actrice Dina Meyer (Saw I, II, III en IV).

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Richard Roy op televisie komt.

Reageer