Gilbert Wynne is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

The Ruth Rendell Mystery: Heartstones

1996 | Mysterie, Thriller

Verenigd Koninkrijk 1996. Mysterie van Piers Haggard. Met o.a. Anthony Andrews, Emily Mortimer, Daisy Haggard, Helena Michell en Elspet Gray.

De twee zussen Elvira en Spinny raken hun moeder kwijt. Elvira geeft haar vader Luke hiervan de schuld en besluit er alles aan te doen om te beletten dat hij met zijn nieuwe vriendin Mary trouwt. Kort daarop verongelukt Mary onder verdachte omstandigheden en pleegt Luke zelfmoord. Elvira en Spinny proberen hun gewone leven te hervatten, maar worden door nachtmerries achtervolgd

Permissive

1971 | Drama

Verenigd Koninkrijk 1971. Drama van Lindsay Shonteff. Met o.a. Maggie Stride, Gay Singleton, Gilbert Wynne en The Forever More.

Een meisje uit de provincie komt in London in een hippiecommune terecht, en dat loopt slecht af. Typisch vluggertje uit de beginjaren '70 dat probeert in te spelen, zowel qua thema als qua inhoud, op de opmars van de hippie, maar in een moraliserend-reactionair slot wel lekker verontwaardigd afstand neemt. Hoe dan ook, de film is hopeloos verouderd.

Night After Night After Night

1969 | Horror, Erotiek, Thriller

Verenigd Koninkrijk 1969. Horror van Lindsay Shonteff. Met o.a. Jack May, Justine Lord, Gilbert Wynne, Linda Marlowe en Terry Scully.

In deze goedkope en onaangename seksfilm annex thriller wordt Londen geteisterd door een vrouwenmoordenaar. De politie- inspecteur ziet de werkelijke dader zo hardnekkig níet staan, dat het tenslotte bijna gênant wordt. Shonteff regisseerde deze griezelige film onder het pseudoniem van Lewis J.Force.

Clegg

1969 | Mysterie, Thriller, Actiefilm

Verenigd Koninkrijk 1969. Mysterie van Lindsay Shonteff. Met o.a. Gilbert Wynne, Gary Hope, Gilly Grant, Norman Claridge en A.J. Brown.

Een privé-detective stuit op een samenzwering om rijke zakenlieden te vermoorden. Het resultaat is een thriller met een onafgebroken reeks seks- en geweldscènes. Goed opletten, want de oplossing is erg ingewikkeld en de makers vonden het niet nodig de ontwikkelingen overzichtelijk te presenteren. USA-titel: GUNMAN CLEGG.