Stan Kirsch

1968 Acteur

Stan Kirsch (1968) is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Deep Rescue

2005 | Sciencefiction, Thriller

Verenigde Staten 2005. Sciencefiction van Chris Bremble. Met o.a. Tamara Davies, Dale Midkiff en Stan Kirsch.

Bij terugkeer naar de aarde crasht de spaceshuttle Discovery in zee en zinkt. De bemanning moet naar de oppervlakte zien te komen om te overleven.

Shallow Ground

2004 | Horror, Thriller

Verenigde Staten 2004. Horror van Sheldon Wilson. Met o.a. Timothy V. Murphy, Stan Kirsch en Patricia McCormack.

Bij terugkeer naar de aarde crasht de spaceshuttle Discovery in zee en zinkt. De bemanning moet naar de oppervlakte zien te komen om te overleven.

The Sky's On Fire

1998 | Drama, Sciencefiction, Actiefilm

Verenigde Staten 1998. Drama van Dan Lerner. Met o.a. Josie Bissett, Ben Browder, John Corbett, Donzaleigh Abernathy en Donald Agnelli.

In een grote Amerikaanse stad hebben steeds meer mensen ernstige verbrandingen door de zon. Klimaatonderzoeker Evan Thorne ontdekt dat er juist boven deze stad een enorm gat in de ozonlaag zit, waardoor het leven van miljoenen mensen in gevaar is. Thorne is ervan doordrongen dat iedereen geƫvacueerd moet worden, maar de plaatselijke, corrupte politicus Schiffren wenst hier niet aan mee te werken. Thorne is vertwijfeld en onder de bevolking breekt paniek uit

LaVyrle Spencer's Home Song

1996 | Drama

Canada/Verenigde Staten 1996. Drama van Nancy Malone. Met o.a. Lee Horsley, Polly Draper, Deborah Raffin, Ari Meyers en Stan Kirsch.

Wanneer een student wordt overgeplaatst naar de school van Tom Gardner wordt het hem al snel duidelijk dat de jongen zijn eigen zoon is. Tom heeft nooit geweten dat hij een zoon heeft overgehouden aan het slippertje van jaren geleden. Een en ander blijft ook voor Toms vrouw Claire niet geheim en er ontstaan grote problemen. Claire blijft de jongen zien als bittere consequentie van het bedrog van haar man waarvoor ze hem niet zal kunnen vergeven

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Stan Kirsch op televisie komt.

Reageer