Cleo Moore is acteur.
Er zijn 14 films gevonden.

Hit and Run

1957 | Misdaad, Thriller

Verenigde Staten 1957. Misdaad van Hugo Haas. Met o.a. Hugo Haas, Cleo Moore, Vince Edwards, Dolores Reed en Mari Lea.

Een waardeloos geheel, met Haas' pogingen een jongeman uit de weg te ruimen die met zijn vrouw omgaat. Scenario van regisseur Haas. Camerawerk van Walter Strenge.

Over-Exposed

1956 | Drama

Verenigde Staten 1956. Drama van Lewis Seiler. Met o.a. Cleo Moore, Richard Grenna, Isobel Elsom, Raymond Greenleaf en Shirley Thomas.

een zwakke studie over chantage met Cleo Moore, die vakantie neemt van haar Hugo Haas-spektakels... wat een vakantie!

Women's Prison

1955 | Drama

Verenigde Staten 1955. Drama van Lewis Seiler. Met o.a. Ida Lupino, Jan Sterling, Cleo Moore, Audrey Totter en Phyllis Thaxter.

Een lopende-bandfilm die in de jaren vijftig als bittere ernst werd vertoond en nu als klucht op Amerikaanse universiteiten wordt gedraaid, een zogenaamde 'campus movie', met Lupino als gemene gevangenisbewaakster, die een rolbezetting commandeert die geen enkele liefhebber van B-films mag overslaan.

Hold Back Tomorrow

1955 | Misdaad

Verenigde Staten 1955. Misdaad van Hugo Haas. Met o.a. Cleo Moore, John Agar, Frank de Kova, Harry Guardino en John Englund.

Een vreemde B-film over een veroordeelde moordenaar die in de nacht vóór zijn executie met een meisje trouwt.

The Other Woman

1954 | Drama

Verenigde Staten 1954. Drama van Hugo Haas. Met o.a. Hugo Haas, Cleo Moore, Lance Fuller, Lucille Barkley en Jack Macy.

Nonsens over een wraakplan van een meisje jegens haar vroegere baas.

Bait

1954 | Misdaad

Verenigde Staten 1954. Misdaad van Hugo Haas. Met o.a. Cleo Moore, Hugo Haas, John Agar en Emmett Lynn.

Moeizaam voortslepend melodrama met oude sok Haas die plannen beraamt om zijn partner bij het zoeken naar goud uit de weg te ruimen.

One Girl's Confession

1953 | Drama

Verenigde Staten 1953. Drama van Hugo Haas. Met o.a. Cleo Moore, Hugo Haas, Glenn Langan en Russ Conway.

Moore is een meisje dat op het verkeerde pad is geraakt, haar tijd uitzit en een nieuw leven begint. Alweer zo'n juweeltje van Hugo Haas.

The Pace That Thrills

1952 | Drama, Avonturenfilm

Verenigde Staten 1952. Drama van Leon Barsha. Met o.a. Bill Williams, Robert Armstrong, Carla Balenda, Steve Flagg en Cleo Moore.

Een motorfilm rond racer Bill Williams en zijn vriend Flagg, die zijn rivaal wordt in de strijd om de hand van Balenda. Om er nog iets van te maken lastte men veel sportfragmenten in. Voor motorsportfanaten is de film de moeite waard.

Strange Fascination

1952 | Drama

Verenigde Staten 1952. Drama van Hugo Haas. Met o.a. Cleo Moore, Hugo Haas, Mona Barrie, Karen Sharpe en Rick Vallin.

Het geluk en de carrière van een concertpianist storten ineen door zijn geobsedeerde passie voor een jong blondje. Hoewel de rolprent veelbelovend begint, zakt ze al gauw af tot een hol melodrama. Geproduceerd, geregisserd en geschreven door Hugo Haas.

On Dangerous Ground

1952 | Film noir, Drama, Thriller

Verenigde Staten 1952. Film noir van Nicholas Ray. Met o.a. Robert Ryan, Ida Lupino, Ward Bond, Ed Begley en Cleo Moore.

De handen van hard boiled politieman Jim Wilson (Ryan) zitten zo los dat zijn chef hem naar het platteland stuurt om 'af te koelen'. Daar, in een kleine gemeenschap, stort hij zich op de zaak van een vermoord meisje en krijgt het te stellen met de vader van het slachtoffer, die voor eigen rechter wil spelen. Ondertussen raakt Jim gefascineerd door een blinde vrouw (Lupino). Regisseur Ray laat in dit rauwe drama de omgeving een grote rol spelen: de levenswoede van de cynische stadsman komt misschien wel tot rust in het onschuldige, besneeuwde landschap.

Rio Grande Patrol

1950 | Western

Verenigde Staten 1950. Western van Lesley Selander. Met o.a. Tim Holt, Richard Martin, Jane Nigh, Douglas Fowley en Cleo Moore.

Holt en Martin zijn grenswachters die op het spoor komen van een bende die machinegeweren smokkelt naar Mexico om daar een opstand te ondersteunen. Een Holt-western met redelijk veel actie.

Gambling House

1950 | Drama

Verenigde Staten 1950. Drama van Ted Tetzlaff. Met o.a. Victor Mature, Terry Moore, William Bendix, Cleo Moore en Ann Doran.

Hier en daar overdreven melodramatisch verhaal over een man die is vrijgesproken van een aanklacht wegens moord, maar nu als ongewenste vreemdeling zal worden uitgewezen.

Dynamite Pass

1950 | Western

Verenigde Staten 1950. Western van Lew Landers. Met o.a. Tim Holt, Richard Martin, Lynne Roberts, Regis Toomey en Robert Shayne.

Alles draait in deze aflevering uit de Holt-reeks om de aanleg van een weg. De bestaande weg is in handen van Dehner en voor doortocht vraagt hij een fiks bedrag. Concurrentie pleegt hij uit te schakelen - maar hij onderschat Tim en zijn maten.

Congo Bill

1948 | Avonturenfilm

Verenigde Staten 1948. Avonturenfilm van Spencer Gordon Bennet en Thomas Carr. Met o.a. Don McGuire, Cleo Moore, Jack Ingram, I. Stanford Jolley en Leonard Penn.

Serial in vijftien hoofdstukken. Doorsnee avonturenserial waarin McGuire, als Congo Bill, een bekend dierentrainer en oerwoudkenner, de taak op zich neemt om Ruth Culver te gaan zoeken, die 500.000 dollar ge[KA3]erfd heeft, maar ergens in de jungle moet zitten. Hij ontmoet een oerwoud-koningin (Moore) die de gezochte blijkt te zijn. Jolley is echter niet geïnteresseerd in haar terugkeer, hij hoopt de erfenis zelf te kunnen inpikken. McGuire heeft heel wat voor de boeg alvorens de erfgename terecht is. Moore maakte hier haar filmdebuut.