Kevin McBride is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Season Of Change

1994 | Familiefilm, Drama

Verenigde Staten 1994. Familiefilm van Robin P. Murray. Met o.a. Michael Madsen, Nicholle Tom, Hoyt Axton, Ethan Embry en Jo Anderson.

Montana 1945. De oorlog (WO II) is voorbij en na vijf jaar komt Madsen eindelijk thuis. Voor zijn dertien-jarige dochter Tom (bekend van BEETHOVEN), is hij een sprookjesachtige held. Maar al gauw gaat de werkelijkheid overheersen. Madsen vindt geen werk en Toms moeder wordt weer zwanger. Het meisje voelt hoe ze verandert van kind naar puber (haar eerste menstruatie). Ze wordt verliefd op Randall, een onschuldige kalverenliefde, maar als ze ontdekt dat haar vader vreemd gaat met de buurvrouw, stort haar wereldje van romantische liefde in elkaar. Aangrijpend portret van een opgroeiend meisje, net tussen kind en volwassenheid in. Tom leeft zich uit in haar moeilijke rol en zal probleemloos ieders hart stelen. Axton schittert als haar levenslustige grootvader. Uitstekende (nostalgische) sfeerschepping. Intelligent scenario van Shirley Hillard, gevoelig gefotografeerd door Steve Slocomb. Ultra Stereo.

The Big Sweat

1991 | Actiefilm, Misdaad

Verenigde Staten 1991. Actiefilm van Ulli Lommel. Met o.a. Steve Molone, Robert Z'Dar, Ken Letner, Kevin McBride en David Rushing.

Een verhaal is er niet - deze film is een lange, krankzinnige achtervolging tussen bankrovers en agenten. De actiesc[KA2]enes werden gefilmd door auto-ongelukkenspecialist H.B. Halicki (GONE IN 60 SECONDS), die in 1989 de dood vond tijdens de voorbereidingen van een stunt. De film lag twee jaar op de plank voor hij uitkwam.