Marc Zwins

Acteur

Marc Zwins is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Detroit

2003 | Drama, Fantasy

Duitsland 2003. Drama van Carsten Ludwig en Jan-Christoph Glaser. Met o.a. Christoph Bach, Diana Maier, Marc Zwins, Johannes Lang en Moritz Stoepel.

Edzard (Bach) gaat in zijn gammele stationwagon van Berlijn naar Braunschweig voor de begrafenis van zijn broer Volker (Haeb), zijn grote voorbeeld in het leven. Het is een rit van 240 kilometer, die drie dagen gaat duren. Onderweg pikt Edzard eerst een lifter (Lang) op, die een handige prater blijkt en hem de oren van het hoofd kletst. Daarna is er een galeriehouder (Stopel), die de nodige wijsheden verkondigt, vervolgens de mysterieuze Mira (Maier) en tenslotte een oude schoolvriend (Zwins) tegen wie Edzard een spraakwaterval blijkt te zijn. Geleidelijk begrijpt de kijker dat Edzard nauwelijks greep op het leven heeft totdat hij op zijn einddoel aankomt. Het scenario van regisseur Ludwig is onvoorspelbaar en wordt op een grandioze wijze vertolkt door Bach, die hiervoor een prijs kreeg. Niet bedoeld voor actiefans of kijkers van komedies en andere filmgenres. Opgenomen in de prestigieuze serie Das kleine Fernsehspiel in de reeks Gef├╝hlsecht. Het camerawerk is van Ngo The Chau. HD24p, Cinemascope, Dolby SR.

Detroit

2003 |

Duitsland 2003. Jan-Christoph Glaser. Met o.a. Christoph Bach, Diana Maier en Marc Zwins.

Edzard reist van Berlijn naar Braunschweig, naar eigen zeggen om zijn broer Volker te bezoeken. De reis van 240 km duurt maar liefst drie hele dagen. Onderweg beleeft hij bizarre avonturen en ontmoet een bonte stoet mensen. Eenmaal aangekomen op de plaats van bestemming blijkt pas de ware reden van zijn reis

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Marc Zwins op televisie komt.

Reageer