Marian Kociniak

Acteur

Marian Kociniak is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Cyrk odjezdza

1988 | Drama

Polen 1988. Drama van Krzsztof Wierzbianski. Met o.a. Marian Kociniak, Malgorzata Potocka, Adam Ferency, Sylvia Wysocka en Agnieszka Robotka.

Een nostalgisch beeld van de circuswereld vlak voor daar veranderingen doorgevoerd werden. In 1948 werd het circus in Polen onder controle van de staat gebracht. De dompteur Jan wedijvert met de ambitieuze Khamron, en heeft een ongelukkige liefdesgeschiedenis met ex-ballerina Halinka. De circuskunst levert een pittoreske achtergrond voor deze trage sfeerfilm.

Miłos[KA1]c z listy przebojów

1985 | Muziek, Komedie

Polen 1985. Muziek van Marek Nowicki. Met o.a. Adrianna Biedrzy[KA1]nska, Tomasz Dedek, John Porter, Marian Kociniak en Mariusz Dmochowski.

Een muzikale komedie waarin de moderne rockmuziek wordt vergeleken met de popmuziek uit de jaren zestig op de nostalgische reünies van acteurs van het eens befaamde studententheater. Een curieus mengsel van de veteranen van het authentieke Satirische Studenten Theater STS in Warschau en fictieve karakters.

Fucha

1984 | Komedie

Polen 1984. Komedie van Michal Dudziewicz. Met o.a. Marian Kociniak, Jerzy Bonczak, Bogdan Baer, Barbara Rachhwalska en Leon Niemczyk.

Een eigenaardige korte film gebaseerd op het verhaal van Jan Kimilsbach, een steenhouwer die tevens schrijver/acteur is, een kleurrijke figuur in het leven van Warschau. Twee metselaars stemmen toe clandestien te zullen werken aan het verwaarloosde monument van een 19e-eeuwse nationale held omdat ze geld voor wodka nodig hebben. Ze weigeren echter grootmoedig het geld aan te nemen wanneer ze ontdekken dat de opdrachtgever een arme idealistische leraar is. Het ironische verhaal weerspiegelt de sfeer die karakteristiek was voor het Polen van begin jaren 80.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Marian Kociniak op televisie komt.

Reageer