George Rigaud

Acteur

George Rigaud is acteur.
Er zijn 9 films gevonden.

Das Tal der tanzenden Witwen

1975 | Komedie

Duitsland 1975. Komedie van Volker Vogeler. Met o.a. Harry Baer, Leonie Thelen, Tilo Prückner, Judith Stephen en George Rigaud.

Een aardige satire over de vrouwen in een stadje in Texas die het wel best vonden dat hun mannen in de Burgeroorlog vochten en hen naderhand liever niet terug zien komen.

Gatti rossi in un labirinto di vetro

1974 | Thriller, Mysterie, Horror

Spanje/Italië 1974. Thriller van Umberto Lenzi. Met o.a. John Richardson, Martine Brochard, Inez Pellegrin, Silvia Solar en George Rigaud.

Een groep toeristen in Spanje wordt belaagd door een maniak, die van al zijn slachtoffers het linkeroog verwijdert. De kijkers willen misschien ook hun ogen sluiten, maar om andere redenen; namelijk het akelige geweld, de slechte plot en de onaangename personages.

Perché quelle strane gocce di sangue sul corpo di Jennifer?

1972 |

Italië 1972. Giuliano Carmineo. Met o.a. Annabella Incontrera, George Rigaud, George Hilton en Edwige Fenech.

Een groep toeristen in Spanje wordt belaagd door een maniak, die van al zijn slachtoffers het linkeroog verwijdert. De kijkers willen misschien ook hun ogen sluiten, maar om andere redenen; namelijk het akelige geweld, de slechte plot en de onaangename personages.

Die Grosse Treibjagd

1968 | Avonturenfilm

Duitsland/Italië/Spanje 1968. Avonturenfilm van Dieter Müller. Met o.a. Ray Danton, Pascale Petit, Carl Möhner, Vincente Roca en George Rigaud.

Twee huursoldaten vechten het uit met gangsters in Zuid-Amerika. Een snel doorsneewerkje met duffe actiescènes.

Sugar Colt

1966 | Western

Italië/Spanje 1966. Western van Franco Giraldi. Met o.a. Hunt Powers, Soledad Miranda, Giuliano Raffaelli, Gina Rovere en James Parker.

Na de Burgeroorlog zijn er ineens 130 scherpschutters van de Noordelijken verdwenen. Powers, als Sugar Colt, gaat op speurtocht naar de verdwenen mannen. Een spannende spaghetti- western, goed opgebouwd door vijf scenaristen waaronder de regisseur. Allejandro Ulloa deed goed camerawerk. De Spaanse titel is dezelfde als de Italiaanse.

Native Son

1950 | Drama

Verenigde Staten 1950. Drama van Pierre Chenal. Met o.a. Richard Wright, Jean Wallace, Gloria Madison, Nicholas Joy en Charles Cane.

Een goed bedoelde maar oppervlakkige en uiteindelijk teleurstellende verfilming van Richard Wrights beroemde roman en toneelstuk. De schrijver zelf is te zien in de hoofdrol, als Bigger Thomas, een in het nauw gedreven zwarte chauffeur die per ongeluk een blanke vrouw om het leven brengt. Zonde dat zo'n film niet uit de verf komt omdat hij voor een koopje moest worden gemaakt, maar het is en blijft een curiositeit.

I Walk Alone

1947 | Drama

Verenigde Staten 1947. Drama van Byron Haskin. Met o.a. Burt Lancaster, Lizabeth Scott, Kirk Douglas, Wendell Corey en Kristine Miller.

Gevangenisstraf geeft Lancaster een andere kijk op het leven en de terugkeer naar de buitenwereld stemt hem bitter. Goede acteurs, zwakke film.

Paris Underground

1945 | Oorlogsfilm, Drama

Verenigde Staten 1945. Oorlogsfilm van Gregory Ratoff. Met o.a. Constance Bennett, Gracie Fields, George Rigaud, Kurt Kreuger en Leslie Vincent.

Een Engelse en een Amerikaanse vrouw komen na de invasie door de Duitsers vast te zitten in Parijs en besluiten hun krachten te bundelen om geallieerde piloten te helpen ontsnappen naar het niet bezette deel van Frankrijk.

Masquerade in Mexico

1945 | Musical, Komedie

Verenigde Staten 1945. Musical van Mitchell Leisen. Met o.a. Dorothy Lamour, Arturo de Cordova, Patric Knowles, Ann Dvorak en George Rigaud.

De onnozele plot en oppervlakkige liedjes gaan samen in deze gebrekkige musical over stierenvechters, verliefdheid en intrige in Mexico. Een herverfilming van MIDNIGHT.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer George Rigaud op televisie komt.

Reageer