Marcia Nasatir

Producer

Marcia Nasatir is producer.
Er zijn 4 films gevonden.

Vertical Limit

2000 | Actiefilm, Thriller, Avonturenfilm, Drama

Verenigde Staten/Duitsland 2000. Actiefilm van Martin Campbell. Met o.a. Chris O'Donnell, Robin Tunney, Scott Glenn, Izabella Scorupco en Bill Paxton.

Volgens bergbeklimmers is alles wat in Vertical Limit verteld wordt over zaken als klimtechniek, grote hoogtes, helikoptergebruik enz., helemaal verkeerd. Daarnaast zijn alle acteurs vreselijk verkeerd gecast en ogen de meeste van de vele effecten knullig, zodat we hier onmiskenbaar met een B-film te maken hebben. Maar wel eentje met een kan-mij-het-schelen attitude van heb ik jou daar die aantrekkelijk is. Voorts zit Vertical Limit propvol levensbepalende ethische kwesties, die interessant zijn om naar te kijken. Het begint al met Peter (O'Donnell), die tijdens een rotsklim leven of dood van zijn vader moet bepalen. Later, op de K2, wil Peter met trauma en al zijn zus (Tunney) redden.

A Match Made in Heaven

1997 | Drama

Verenigde Staten 1997. Drama van Paul Wendkos. Met o.a. Olympia Dukakis, John Stamos, Della Reese, Kelly Rowan en Estelle Getty.

Helen Rosner (Dukakis) heeft zich weten te herstellen van een vreselijke kanker. Ze is blij en opgetogen, maar moet wel verzorgd worden. Jane (Rowan) wordt haar jonge, kordate verpleegster en de oude dame kan het goed met haar vinden. Helens zoon Tom (Stamos) is nog steeds niet getrouwd en Helen zou zo graag willen dat hij gaat trouwen voordat zij het tijdige met het eeuwige verwisselt. Tom heeft er geen oren naar en wellicht komt dat door een beroepsdeformatie: hij is advocaat, die gespecialiseerd is in echtscheidingszaken. Als Helens gezondheid achteruit gaat, raakt Tom hierdoor gedeprimeerd en gaat zijn verdriet verdrinken in een bar, waar hij een nachtvlinder oppikt. Omdat Helen al enige tijd niets meer van Tom gehoord had, gaat nurse Jane een kijkje bij hem nemen en zo komt het toch nog goed, want Helen had bepaald dat Jane voor Tom zou zijn. Stroperig, voorspelbaar melodrama, gesierd door een haast onverwoestbare Dukakis, al is haar rol enigszins beperkt. Geschikt als variatie op het ROSAMUNDE PILCHER-, DANIELLE STEEL of Barbara Cartland- dieet.

The Ultimate Lie

1996 | Drama

Verenigde Staten 1996. Drama van Larry Shaw. Met o.a. Kristin Davis, Michael Murphy, George Eads, Jane Marla Robbins en Gregory Itzin.

Terwijl zijn familie van niets weet, heeft de succesvolle jurist Malcolm McGrath geregeld hevige contacten met jonge prostituees. Als hij weer eens op vrijersvoeten gaat, staat hij opeens oog in oog met zijn jonge dochter...

The Courtyard

1995 | Misdaad, Mysterie

Verenigde Staten 1995. Misdaad van Fred Walton. Met o.a. Andrew McCarthy, Mädchen Amick, Vincent Schiavelli, Bonnie Bartlett en Jonathan Penner.

Architect Jonathan Hoffman uit New York krijgt het aan de stok met de medebewoners van een duur appartementencomplex bij wie een steekje los moet zijn, als hij er komt te wonen om de bouw van een klein winkelcentrum voor te bereiden.

op televisie
1 uitzending

Vertical Limit (2000) is deze week eenmaal op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Datum
Zender
Tijd
maandag 30 oktober
RTL 7
22:30 - 00:50

Reageer