Doris Hargrave

Acteur

Doris Hargrave is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Gideon Oliver: Kennonite

1989 | Misdaad, Avonturenfilm, Mysterie

Verenigde Staten 1989. Misdaad van Larry Gross. Met o.a. Mary Fogarty, Shari Headley, Louis Gossett jr, Newell Alexander en Melissa Leo.

De 'Kennonites' leven al een eeuw lang als een zeer besloten gemeenschap. Ze kleden zich zoals men dat al in de achttiende eeuw deed en vereren God zoals hun voorvaders dat al deden. Hun traditionele manier van leven wordt verstoord wanneer de rebellerende zoon van hun priester Paul verdacht wordt van moord. Gideon raakt betrokken bij de gemeenschap door zijn relatie met de zus van Paul, Rebecca. Op zijn aanraden heeft zij gebroken met de traditionele vrouwenrol binnen de 'Kennonite gemeenschap' en is gaan studeren. (IdH/VPRO Gids)

Last Night at the Alamo

1984 | Drama

Verenigde Staten 1984. Drama van Eagle Pennell. Met o.a. Sonny Davis, Lou Perry, Steve Matilla, Tina Hubbard en Doris Hargrave.

Een fascinerend portret van een hedendaagse cowboy (Davis), pantoffelheld en alcoholist, die alleen maar meelijwekkend lijkt. Toch komt hij in beweging als zijn bar, waar hij altijd uithangt, wordt gesloten. Hij gaat zijn `connecties` dan om hulp vragen. Van de onafhankelijke productiemaatschappij Alamo Films met een verrukkelijk en totaal ontheiligend scenario van producent Kim Henkel, die ook meeschreef aan het verhaal voor THE TEXAS CHAINSAW MASSACRE (1974) van Tobe Hooper. Het camerawerk is van Eric Aland Esward en Brian Huberman.

The Whole Shootin' Match

1978 | Western

Verenigde Staten 1978. Western van Eagle Pennell. Met o.a. Lou Perry, Doris Hargrave, Eric Henshaw, David Weber en Sonny Davis.

Een paar vrienden uit Texas, die al naar de veertig lopen, worden achtervolgd door pech. Ze proberen nog iets van hun leven te maken, maar blijven steeds met lege handen staan, hoewel ze de hoop blijven koesteren dat eens het geluk hen zal toelachen. Een leuk, melancholiek portret over twee heel menselijke wezens. Een onafhankelijke film voor slechts dertigduizend dollar gemaakt.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Doris Hargrave op televisie komt.

Reageer