Béatrice Vidal

Acteur

Béatrice Vidal is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Petites vicieuses pour doubles partenaires très musclés

1985 | Erotiek

Frankrijk 1985. Erotiek van James H. Lewis. Met o.a. André Kay, Evelyne Lang, Jean-Pierre Armand, Béatrice Vidal en Natacha.

Spelletjes op de houten tafel van een handelaar in rariteiten. Zoals aangekondigd door de titel... werkelijk erbarmelijk.

Tu me fais mal mais j'aime ça

1984 | Erotiek

Frankrijk 1984. Erotiek van William Russell. Met o.a. André Kay, Jean-Pierre Armand, Béatrice Vidal, Wanna en Natacha.

Een film over de 'Heldendaden' van twee ontsnapte gevangenen op een kostschool, voordat ze uiteindelijk gevangen worden genomen door de politie. Ondanks het feit dat de film zich afspeelt op een 'kost'school is dit bij lange na geen 'kostelijke' film te noemen.

Foutez-moi par tous les trous

1984 | Erotiek

Frankrijk 1984. Erotiek van William Russel. Met o.a. Béatrice Vidal, Jean-Pierre Armand en Natacha.

Een oude man wordt uit het Paradijs verbannen en keert terug op aarde in de gedaante van een mooie jonge vrouw. En daar zaait hij ruzie tussen de mensen die zijn graf komen bezoeken. Jammer genoeg haalt de productie het niet bij het onderwerp, dat deze keer eens boven het gemiddelde van dit genre uitkomt.

Femmes par derrière

1983 | Erotiek, Komedie

Frankrijk 1983. Erotiek van Pierre B. Reinhard. Met o.a. Laura Clair, Jean-Pierre Armand, Béatrice Vidal, Betty en Christian Chireix.

Herstel van een frigide echtgenoot door middel van 'tests'. De bizarre, scherpe, en bijna verontrustende openingsscène gaf hoop op enige originaliteit maar helaas is de rest slechts een serie zonderlinge sketches.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Béatrice Vidal op televisie komt.

Reageer