Luzi Kryn

Acteur

Luzi Kryn is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Erotic Tales: Can I Be Your Bratwurst, Please?

2001 | Fantasy

Duitsland 2001. Fantasy van Rosa von Praunheim. Met o.a. Jeff Stryker, Luzi Kryn, Karl-Heinz Teuber, Sirena Irwin en Selena Luna.

In deze aflevering van de ondeugende reeks laat de Duitse cultregisseur pornoster Jeff Stryker optreden als lekkere Jeff in een motel, waar iedereen die het wil en ervoor betaalt, genieten kan van de worst uit de titel. Terwijl de zaken floreren wil het dankbare en heus bejegende personeel Jeff fêteren op bratwurst maar Jeff is vegetariër! Deze aflevering is toch 'the odd man out' van Von Praunheim die koket probeert te zijn door zich het elan van PINK FLAMINGO'S regisseur John Waters aan te meten, maar Jeff is geen Divine! Het scenario is van regisseur Von Praunheim.

Unsere Leichen leben noch

1982 | Komedie, Documentaire

Duitsland 1982. Komedie van Rosa von Praunheim. Met o.a. Lotti Huber, Inka Köhler, Luzi Kryn, Maria Christina Levien en Madien Lorei.

Vijf vrouwen boven de zestig worden uitgenodigd door de Berlijnse gemeenteraad om te spreken over 'vrouwen in de jaren dertig'. Het is de verdienste van Von Praunheim vijf vrouwen gevonden te hebben, die zo goed kunnen praten over alles wat hen bezighoudt, dat zij daarmee bewijzen dat het fijn is om oud te zijn. Een film die moed geeft; grappig en mooi.

Berliner Bettwurst

1973 | Komedie

Duitsland 1973. Komedie van Rosa von Praunheim. Met o.a. Dietmar Kracht en Luzi Kryn.

Oude dame en jonge los-werkman, gevlucht na bedreigingen door de onderwereld (zie BETTWURST) beleven nog meer avonturen die hun romance des te inniger maken. Een uiterst komische film. Dietmar Kracht kwam enkele jaren later door verdrinking om het leven.

Bettwurst

1971 | Komedie

Duitsland 1971. Komedie van Rosa von Praunheim. Met o.a. Dietmar Kracht, Luzi Kryn en Steven Adamschewski.

Vrolijke persiflage op de kasteelromans: een eenzame oudere dame ontmoet tot haar grote vreugde een los-werkman en beiden beginnen een innige romance, tijdelijk verstoord door onderwereldfiguren. Met deze film raakte de, zich 'Rosa von Praunheim' noemende, eigenzinnige cineast bekend.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Luzi Kryn op televisie komt.

Reageer