Amparo Muñóz

Acteur

Amparo Muñóz is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Al acecho

1988 | Misdaad

Spanje 1988. Misdaad van Gerardo Herrero. Met o.a. Giuliano Gemma, Amparo Muñóz, Cristina Marcos en Mario Gas.

Nadat hij zijn straftijd heeft uitgezeten, zoekt Roca degenen op die zijn opsluiting veroorzaakt hebben, namelijk de leider van een bende helers en de dochter van zijn geliefde. Een zwak en saai plagiaat van POINT BLANK; het eerste werk van deze regisseur.

Los Invitados

1987 | Drama

Spanje 1987. Drama van Víctor Barrera. Met o.a. Lola Flores, Amparo Muñóz, Pablo Carbonell en Raul Fraire.

Een bendelid arriveert bij een Andalusische boerenhoeve, met de bedoeling nieuwe velden te vinden waar marihuana geplant kan worden. De vrouw van de opzichter, die het drugsveld in brand steekt, ontketent een bloedbad. Gebaseerd op een ware gebeurtenis die jaren geleden in Andalusië plaatsvond, met in de hoofdrol de zangeres en flamencodanseres Flores. Zeer matig, en een zeer slechte vertolking van Muñóz.

la Reina del mate

1985 | Thriller

Spanje 1985. Thriller van Fermín Cabal. Met o.a. Amparo Muñóz, Antonio Resines, Ana Gracia en Héctor Buffa.

Nadat hij [KA3]La Reina del Mate[KA3] heeft leren kennen, wordt het leven van Rafa, een postbode uit een volksbuurt, veel ingewikkelder.De eerste lange speelfilm van de regisseur, die daarvoor een verhaal koos dat bijna een klassieker lijkt uit de Amerikaanse film noir. De film is opgenomen door de vermaarde cameraman José Luis Alcaine. Helaas werd het resultaat een onwaarschijnlijk en zeer slecht geacteerd aftreksel van een film.

Experiencia extramatrimonial de una esposa

1978 | Erotiek

Italië/Spanje 1978. Erotiek van Mauro Ivaldi. Met o.a. Carmen Villani, Amparo Muñóz, Ray Lovelock en Manuel Sierra.

De buitenechtelijke relaties van een onbevredigde getrouwde vrouw. Zeer slecht op alle gebied, inclusief het spel van 'Miss' Amparo Muñoz.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Amparo Muñóz op televisie komt.

Reageer