Eva Gross is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Evelyne

1976 | Erotiek

Duitsland 1976. Erotiek van Kurt Nachman. Met o.a. Peter Hamm, Margaret Rose Keil, Gisela Kraus, Eva Gross en Lujuba Welitsch.

Routine-softporno over een jonge mannelijke prostitué die aan een vrouwelijke dokter bekent dat hij al een tijdje impotent is. In een flash-back zien we hoe dat zo is gekomen. Voos en allesbehalve opwindend.

Er war besonderes wertvoll für die Damen - ein echter Hausfrauenfreund

1975 | Komedie, Erotiek

Duitsland 1975. Komedie van Kurt Nachmann. Met o.a. Peter Hamm, Margret Rose Keil, Gisela Kraus, Eva Gross en Ljuba Welitsch.

Een potente jongeman werkt in een Beiers Alpenhotel, waar eenzame vrouwelijke gasten zich graag door hem laten verleiden. Kinderachtig en stomvervelend. Zie ook: Tiroler-seksfilms.

Wo der Wildbach durch das Höschen rauscht

1974 | Erotiek

Duitsland 1974. Erotiek van Jürgen Enz. Met o.a. Mascha Sieger, Josef Moosholzer, Eva Gross en Birgit Bergen.

Zie: 'Tiroler'-sexfilms.

Unterm Röckchen stöszt das Böckchen

1974 | Erotiek

Duitsland 1974. Erotiek van Hubert Frank. Met o.a. Dieter Assmann, Anne Peters, Eva Gross, Gustav Schneller en Michael Maien.

Zie: 'Tiroler'-sexfilms.

Wenn die Prallen Möpse Hüpfen

1973 | Erotiek

Duitsland 1973. Erotiek van Ernst Hofbauer. Met o.a. Ulrike Butz, Judith Fritsch, Eva Gross, Sonja Jeanine en Heidi Kappler.

Een aantal seksverhaaltjes in een guitige raamvertelling. De Duitse titel is een mysterie; de vertaling luidt 'Waar de dikke mopshondjes ronddartelen'. Misschien is dit Germaanse eroscentrum-geheimtaal? Wij weten het niet. Deze film kunt u overslaan en dat geldt voor vrijwel alles wat Hofbauer ooit heeft gemaakt. Ook bekend als FLOTTE BIENEN - WILDER HONIG.

Urlaubsgrüße aus dem Unterhöschen

1973 | Erotiek

Duitsland 1973. Erotiek van Walter Boos en Walter Broos. Met o.a. Franz Muxeneder, Gernot Möhner, Eva Gross, Josef Mosholzer en Jan Sindelar.

Een bar en boos verhaal over de bevordering van het toerisme in een Beiers bergdorpje. Het plaatselijke gasthof ontdoet zich van de conservatieve stamgasten om plaats te maken voor frivole schoonheden. Behoorlijk ordinair dialoog en dito bloot zonder een sprankje van originaliteit. Zie ook: 'Tiroler'-seksfilms.