Jennifer Holmes

Acteur

Jennifer Holmes is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Samson and Delilah

1984 | Drama

Verenigde Staten 1984. Drama van Lee Philips. Met o.a. Antony Hamilton, Belinda Bauer, Max von Sydow, Stephen Macht en Maria Schell.

Nieuwe vertolking van het verhaal over de eerste `man van staal` en de vrouw die zijn haar knipte. Wat dit keer uit de toon valt is dat de originele Samson, Mature (hier debuterend als televisie-acteur) Samsons vader speelt. Scenario van John Gay.

The Demon

1983 | Horror

Verenigde Staten 1983. Horror van Percival Rubens. Met o.a. Jennifer Holmes, Cameron Mitchell, Gardner Craig, Zoli Markey en Peter J. Elliot.

Ex-marinier Mitchell, een man met mediamieke gaven, wordt te hulp geroepen. Hij moet een veertien-jarig meisje opsporen dat enkele weken eerder op mysterieuze wijze is verdwenen. Hij krijgt beelden door waarvan hij vermoedt dat ze wijzen op een man die beschikt over bovennatuurlijke krachten, een soort mutant. Ondertussen besluipt deze laatste al een nieuw slachtoffer, de mooie kleuterleidster Holmes. Interessant gegeven, dat door het lage budget en het gebrek aan fantasie van de regisseur/scenarioschrijver grotendeels de mist ingaat. De film is onsamenhangend en de suspense wordt op erbarmelijke wijze opgebouwd. Holmes' inzet redt het geheel nog een heel klein beetje. Bloedig gefotografeerd door Vincent Cox. Ook bekend als MIDNIGHT CALLER.

Raw Force

1982 | Actiefilm, Horror

Verenigde Staten 1982. Actiefilm van Edward Murphy. Met o.a. Cameron Mitchell, Geoff Binney, Jillian Kesner, John Dresden en Jennifer Holmes.

Een ongelooflijk dom, amateuristisch vod waarin het er om gaat er ongegeneerd op los slaan. De Burbank Karate Club, op vakantie in de Oriƫnt, krijgt het aan de stok met een zooitje slechteriken. En weet je wat die slechteriken doen? Die eten gegrilleerde vrouwen! Zo'n film dus.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jennifer Holmes op televisie komt.

Reageer