Lona Romay

Acteur

Lona Romay is acteur.
Er zijn 7 films gevonden.

Pick-Up Girls

1981 | Erotiek

Spanje/Verenigd Koninkrijk 1981. Erotiek van Jesús Franco. Met o.a. Lona Romay en Rosa Valenty.

Een detective raakt verwikkeld in een web van moord en bedrog; nadat hij twee prostituées heeft leren kennen

Frauen-gefangnis

1976 | Horror

Zwitserland 1976. Horror van Jesús Franco. Met o.a. Nathalie Mann, Madelaine Ammann, Liliane Sillberger, Peggy Markhoff en Monica Swinn.

Een detective raakt verwikkeld in een web van moord en bedrog; nadat hij twee prostituées heeft leren kennen

Tender and perverse emanuelle

1973 |

Frankrijk 1973. Jesús Franco. Met o.a. Lona Romay, Pierre Taylou, Jack Taylor en Norma Castel.

Een detective raakt verwikkeld in een web van moord en bedrog; nadat hij twee prostituées heeft leren kennen

Female vampire

1973 | Horror

Frankrijk 1973. Horror van Jesús Franco. Met o.a. Jesús Franco, Monica Swinn, Alice Arno, Jack Taylor en Lona Romay.

Een detective raakt verwikkeld in een web van moord en bedrog; nadat hij twee prostituées heeft leren kennen

Honeymoon

1947 | Komedie, Muziek

Verenigde Staten 1947. Komedie van William Keighley. Met o.a. Shirley Temple, Franchot Tone, Guy Madison, Lina Romay en Gene Lockhart.

Een mengeling van romantiek en komedie die vergeten kan worden. Een verhaal over een soldaat die naar zijn verloofde in Mexico verlangt en een pasje van drie dagen krijgt. De goede acteurs slagen er niet in de film aanvaardbaar te maken.

Love Laughs at Andy Hardy

1946 | Komedie

Verenigde Staten 1946. Komedie van Willis Goldbeck. Met o.a. Mickey Rooney, Lewis Stone, Sara Haden, Bonita Granville en Fay Holden.

Na het einde van WO II gaat een nu volwassen Andy Hardy (Rooney) terug naar het Wainwright College om zijn studies te voltooien. Hij hoopt tevens zijn vriendinnetje terug te vinden, maar het blijkt dat deze zich inmiddels met iemand anders heeft verloofd. Flauwe, sentimentele aflevering in de Andy Hardy-reeks, die meteen ook de doodsteek werd daar ook het publiek het liet afweten. Het spontane jonge karakter was verdwenen en dat was nu eenmaal het kenmerk van deze serie. Het scenario van Harry Ruskin en Willis Ludwig is een samenraapsel van alle elementen die de reeks populair maakten, maar ze lijken hier uit hun verband getrokken. Robert Plenck stond in voor de fotografie. In 1958 zou nog een laatste familie-reünie gehouden worden in ANDY HARDY COMES HOME. Zie ook: 'Andy Hardy'-serie.

Bathing Beauty

1944 | Musical, Komedie

Verenigde Staten 1944. Musical van George Sidney. Met o.a. Esther Williams, Red Skelton, Basil Rathbone, Ethel Smith en Xavier Cugat.

De openingsscène van Bathing Beauty spreekt boekdelen: een gezellig Latin-orkest met een zangeres in bikini speelt een vrolijk liedje, iedereen danst en heeft plezier bij een zonovergoten zwembad in Californië. Bathing Beauty, de eerste Technicolor-musical, bestaat louter uit vrolijk gekleurde, opmonterende beelden. Die waren welkom in de VS anno 1944. Het verhaaltje: door een misverstand maakt Caroline (zwemgodin Williams) het uit met haar verloofde Steve (Skelton). Om haar terug te winnen meldt hij zich als eerste mannelijke student aan op de meisjesschool waar ze les geeft.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Lona Romay op televisie komt.

Reageer