Donald Farmer

Regisseur, Producer

Donald Farmer is regisseur en producer.
Er zijn 2 films gevonden.

Vicious Kiss

1996 | Thriller

Verenigde Staten 1996. Thriller van Donald Farmer. Met o.a. Danny Fendley, Margaux Hemingway, Monique Parent, Carl Strano en Danny Nelson.

Kunstschilder Jason Fleming (Fendley) is dolgelukkig dat hij eindelijk zijn werk kan tentoonstellen. Een groot succes kan je het bezwaarlijk noemen. Toch wordt uiteindelijk een van zijn werken verkocht aan de rijke Angela Houghton (Parent), op voorwaarde echter dat hij ze zelf komt ophangen. Bij aankomst in haar huis blijkt Jason als twee druppels water op Angela`s overleden echtgenoot te lijken. Vanaf dat ogenblik komt Jason terecht in een sensuele hel. Angela wil hem gebruiken voor haar ziekelijke spelletjes. Jasons vrouw Lisa (Hemingway) wordt heen en weer geslingerd tussen jaloezie en ongeloof. Een weinig opbeurende mengeling van MISERY en FATAL ATTRACTION met veel seks en weinig spanning. Het scenario van regisseur Farmer zit vol gaten en ongeloofwaardige toevalligheden. Met veel gevoel voor het detail in beeld gebracht door Robbie Anderson. De film werd (terecht) onmiddellijk verwezen naar de videotheek. Kort na beƫindiging van de opnamen pleegde Hemingway zelfmoord.

Scream Dream

1990 | Erotiek, Horror

Verenigde Staten 1990. Erotiek van Donald Farmer. Met o.a. Melissa Moore, Nikki Riggins, Carol Carr, Jesse Raye en Michelle Uber.

Een zangeres van een popgroep (die een heks is) wordt uit de band gezet en zij neemt wraak door een uitbundige moorpartij, terwijl de geest van haar vervangster haar in bezit neemt. Veel bloot, een slecht scenario en pover camerawerk. Voer voor niet discriminerende BLOOD FEAST-fans.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Donald Farmer op televisie komt.

Reageer