Jim Reynolds

Regisseur, Acteur

Jim Reynolds is regisseur en acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Mondiali

1990 | Erotiek

Verenigde Staten/Italië 1990. Erotiek van Jim Reynolds. Met o.a. Moana Pozzi, Ilona Staller, Ron Jeremy, Robert Malone en Sean Michael.

Een hoogsteenvoudig verhaaltje over Moana Pozzi en Cicciolina die hun seksuele talenten gebruiken voor het verleiden en neuken van voetballers uit andere landen, opdat de spelers uitgeput zijn op het moment dat ze moeten uitkomen tegen het Italiaanse team. Dit alles speelt zich af tijdens het Wereldcup-toernooi in 1990. De Amerikaanse porno-regisseur Reynolds, veteraan op dit gebied, en de eveneens Amerikaanse co-producent hebben voor enige kwaliteit en humor gezorgd. Maar de sex-sc[KA2]enes zelf hebben weinig nieuws te bieden. Ilona Staller is het pseudoniem van (het toenmalige) kamerlid Cicciolina Staller. Ook bekend als SEXY MUNDIAL '90.

B.L. Stryker: Auntie Sue

1989 | Mysterie, Misdaad, Thriller

Verenigde Staten 1989. Mysterie van Tony Wharmby. Met o.a. Burt Reynolds, Ossie Davis, Maureen Stapleton, Rita Moreno en Jack Gilford.

Bij een bezoek aan een bejaardeninstelling hoort Stryker- Reynolds dat zijn oude tante Stapleton en haar twee bejaarde vrienden een oude villa willen kopen met gesmokkelde edelstenen. Zij beseffen niet dat professionele misdadigers hen op de hielen zitten. Zo komen veteranen Fairbanks jr (80) en Gilford (82) -die kort daarop zou sterven - ook nog eens aan hun trekken. Het scenario van Tim Burns naar de personages van Joe Gores is niet bepaald adembenemend maar hij heeft het verhaal wel goed in handen. Camerawerk van Nick McLean. Ook bekend als MYSTERY WHEEL 11, STRYKER.

MasterBlaster

1986 | Actiefilm, Thriller

Verenigde Staten 1986. Actiefilm van Glenn R. Wilder. Met o.a. Jeff Moldovan, Earleen Carey, Donna Rosae, Joe Hess en Peter Lundblad.

De film gaat over de rage van de 'survival games': een spel waarbij de spelers elkaar met verfkogeltjes beschieten. Het gegeven wordt op een typische low-budget manier gebruikt: een onbekende moordenaar doodt deelnemers aan een survival- kampioenschap. De acteurs zijn eigenlijk te goed voor het script. Scenario van Jeff Moldovan, Glenn R. Wilder en Randy Grinter.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jim Reynolds op televisie komt.

Reageer