Miriam Daniel

Acteur

Miriam Daniel is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Gaudi in der Lederhose

1976 | Komedie, Erotiek

Duitsland 1976. Komedie van Jürgen Enz. Met o.a. Ginny Noak, Christa Abelen, Emmi Seidl, Miriam Daniel en Eleonore Leipert.

Twee Berlijners ontdekken tijdens hun vakantie op een Beierse boerderij de geneugten van seks in al haar verschijningsvormen. De stuntelige parodie op het Tiroler seksgenre maakt een kuise indruk, maar is desondanks een snel vervelende ervaring. Zie ook: Tiroler seks-films.

Votre plaisir... Mesdames

1975 | Erotiek

Frankrijk/Italië 1975. Erotiek van Franz Marischka. Met o.a. Jean Droze, Marie-France Morel, Rinaldo Talamonti, Selaessler en Miriam Daniel.

Een oude heer, moe van de seksuele veeleisendheid van z'n vrouw, trekt zogenaamd ten strijde, maar in werkelijkheid er tussenuit richting feestelijkheden, georganiseerd door een buurman. Hoewel deze iedere vrouw, ieder meisje en al het vrouwelijke huispersoneel van kuisheidsgordels 'voorziet', vermaken die zich uitstekend dankzij de medeplichtigheid van een Italiaanse goochelaar. De befaamde ceintuur is een ouderwets gegeven voor een klucht. De kostuums zijn, voor wat betreft de tijd waarin het speelt, slecht gekozen en er doen klungelige 'acteurs' in mee. We hopen dan ook dat de maker van deze slechte Frans-Italiaanse co-produktie niet de zoon van Ernst Marischka is, want die kon tenminste filmen!

Die Stoßburg

1973 | Erotiek

Frankrijk/Duitsland 1973. Erotiek van Franz Marischka. Met o.a. Peter Steiner, Johnny Kraaykamp sr, Helga König, Rinaldo Talamonti en Birgit Bergen.

Marischka vertelt in zijn bekende wat vulgaire stijl dat de middeleeuwen ook geen toonbeeld van rechtgeaarde zedelijkheid waren. Nieuws is dat niet, wel Kraaykamp te zien evolueren in softseks gelul.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Miriam Daniel op televisie komt.

Reageer