Hideo Gosha

Regisseur

Hideo Gosha is regisseur.
Er zijn 6 films gevonden.

Kiba Okaminosuke

1968 | Avonturenfilm

Japan 1968. Avonturenfilm van Hideo Gosha. Met o.a. Isao Natsuyagi, Ryohei Uchida en Junko Miyazono.

Een onafhankelijke samoerai ontmoet een mooi blind meisje, dat hem vraagt om haar te helpen bij het overbrengen van een grote hoeveelheid goud naar de stad Edo. Een conventionele samoerai- film met eigenschappen, die hem geschikt zouden als serie, en beantwoordend aan de smaak die tijd.

Tange Sazen Hien Iai-giri

1967 | Avonturenfilm

Japan 1967. Avonturenfilm van Hideo Gosha. Met o.a. Kinnosuka Nakamura, Keiko Awaji, Tetsurô Tamba en Ko Kimura.

Een éénogige en kreupele samoerai bemiddelt op een beslissende manier in een strijd tussen clans. Een conventionele samoerai-film, maar hier wordt meer nadruk gelegd op de in de Japanse cultuur ingewortelde masochistische aspecten.

Kedamono no Ken

1967 | Avonturenfilm

Japan 1967. Avonturenfilm van Hideo Gosha. Met o.a. Mikijiro Hira, Tsuyoshi Kato, Shima Iwashita en Shigeru Amachi.

De wederwaardigheden van een jongeman in 1857 die probeert het autoritaire systeem van de samoerais, waarvan hij deel uitmaakt, te veranderen. Een aannemelijke film, gemaakt door een cineast die bekend is geworden door zijn televisiefilms.

Gohiki no Shinshi

1967 | Misdaad

Japan 1967. Misdaad van Hideo Gosha. Met o.a. Tatsuya Nakadai, Miyuki Kuwano, Mikijiro Hira, Kunie Tanaka en Hisashi Igawa.

Een jongeman die net uit de gevangenis komt, wordt betrokken bij een complot om drie mannen te vermoorden. Een politiefilm met een versleten genre-formule. In de hoofdrol Tatsuya Nakadai, de acteur die in bijna alle Japanse actiefilms uit die tijd speelt.

Tange Sazen Hien Laigiri

1966 | Avonturenfilm

Japan 1966. Avonturenfilm van Hideo Gosha. Met o.a. Kinnosuke Nakamura, Isao Kimura, Keiko Awaji en Wakaba Irie.

Tange Sazen, een eenogige en eenarmige worstelaar, vindt een urn met daarin de sleutel van een verblijfplaats vol goud, maar om deze te bereiken moet hij eerst afrekenen met een vrouwelijke bandiet en vele dieven. Avonturenfilm die absoluut niet interessant is en niets vermeldingswaardigs bevat.

Sambiki no Samurai

1964 | Avonturenfilm

Japan 1964. Avonturenfilm van Hideo Gosha. Met o.a. Tetsurô Tamba, Mikijiro Hira, Isamu Nagato en Miyuki Kuwano.

De samoerai Shiba arriveert in een dorp dat wordt beheerst door de arglistige Matsushita. Clichématige samoerai-film die uitgaat van een al even cliché-verhaal. Alleen geschikt voor echte liefhebbers van dit soort films.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Hideo Gosha op televisie komt.

Reageer