Dale 'Apollo' Cook

Acteur

Dale 'Apollo' Cook is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Eternal Fist

1992 | Sciencefiction, Actiefilm

Verenigde Staten/Filipijnen 1992. Sciencefiction van Irvin Johnson. Met o.a. Dale 'Apollo' Cook, Cynthia Khan, Gregg Douglass, James Gaines en Mike Monty.

Na een kernexplosie wordt de wereld bevolkt door barbaarse kickboksers. Bovendien zijn de dialogen slecht. De zogenaamde held is een krijger, die Amp heet, getraind in de oosterse vechtsport. Hij trekt door het onbewoonde gebied tot hij de dood vindt bij een laatste, beestachtige vechtpartij met aartsrivaal Mainframe. Een actiefilm, bestaande uit verschrikkelijke rommel. Ook bekend als FIST OF STEEL.

Fist of Glory

1991 | Actiefilm

Verenigde Staten 1991. Actiefilm van Jo Mari Avellana. Met o.a. Dale 'Apollo' Cook, Maurice Smith, Robert Marius, Eric Hahn en Bob Larson.

Het verhaaltje van regisseur Avellana is ondergeschikt gemaakt aan de vechtduels met de wereldkampioenen kickboksen Cook en Smith, in de film gabbers, een Amerikaanse luitenant en sergeant die in Vietnamese achterbuurten als kickboksers strijd tegen leven en dood leveren. Oorspronkelijke titel FIST OF GLORY werd op video DEATH CAGE.

Blood Ring

1991 | Actiefilm

Hongkong SAR van China/Verenigde Staten 1991. Actiefilm van Irvin Johnson. Met o.a. Dale 'Apollo' Cook, Don Nakaya Nielsen, Andrea Lamatsch, Steve Tartalia en Andrea Lamaisch.

Een kickbokser wreekt de moord op de echtgenoot van zijn ex- vriendin, die een wrede en machtige drugsbaas op zijn geweten heeft. Absoluut niets nieuws onder de zon. Uitsluitend voor de fans.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Dale 'Apollo' Cook op televisie komt.

Reageer