Robbie Magasiva

Acteur

Robbie Magasiva is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Sione's Wedding

2006 | Komedie, Romantiek

Nieuw-Zeeland 2006. Komedie van Chris Graham. Met o.a. Robbie Magasiva, Oscar Kightley, Shimpal Lelisi, Pua Magasiva en Iaheto Ah Hi.

Vier lompe Samoaanse vrienden in Auckland (Nieuw-Zeeland) mogen op last van de dominee niet naar de bruiloft van een broer, tenzij ze allen een heuse vriendin meenemen. Wat volgt is de zoektocht van de kinderachtige mannen naar ware liefde, volgens de beduimelde subcultuurformule die eerder aansloeg in My Big Fat Greek Wedding. De film was een groot succes in Nieuw-Zeeland, maar de onbevooroordeelde kijker elders zal wellicht moeite hebben met de houterige kameraadschap tussen de mannen, de hakkelende regie en het gebrek aan originele vondsten in de marge van het voorspelbare verhaal.

Stickmen

2001 | Misdaad, Komedie

Nieuw-Zeeland 2001. Misdaad van Hamish Rothwell. Met o.a. Robbie Magasiva, Paolo Rotondo, Scott Wills en Anne Nordhaus.

Jack (Magasiva), Thomas (Rotondo) en Wayne (Wills) vinden zichzelf de beste poolspelers van de kroeg in Wellington, Nieuw-Zeeland waar ze altijd rondhangen. Dus doen ze mee aan een toernooi waar een flinke som geld te winnen is, al is de organisator een lokale misdaadbaas met een zeer hardhandige reputatie. Vlotte sport/misdaadfilm van voormalig reclamefilmer Rothwell, met prima pool-scènes, af en toe een stevige pot seks, sterke, maffe bijrollen en sympathieke, maar ruwgebolsterde ('There are two types of women, Sluts and Bitches. A Slut sleeps with everyone. A Bitch sleeps with everyone but you.') hoofdpersonen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Robbie Magasiva op televisie komt.

Reageer