Joshua McDonald

Acteur

Joshua McDonald is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Scirocco

1988 | Thriller, Erotiek

Frankrijk/Italië 1988. Thriller van Aldo Lado. Met o.a. Fiona Gelin, Enzo De Caro, Yves Collignon en Joshua McDonald.

Een eenzame, mysterieuze vrouw, Lea, zwerft rond in een tropisch dorp met palmen, zee en woestijn, schijnbaar vol van de haar omringende beelden, geuren en geluiden. Haar vriend, Alfredo, werkt bij een oliebron, en zij lijken een perfect paar, tot een vreemdeling met donkere bril haar meesleept in een onverkwikkelijke stroom gebeurtenissen. Hij chanteert haar tot ze in opstand komt en hem neerschiet. Terug in Parijs wordt ze door Alfredo verkracht. Een totaal absurde film met slecht spel.

11 giorni, 11 notti

1987 | Erotiek

Italië 1987. Erotiek van Joe D'Amato. Met o.a. Jessica Moore, Joshua McDonald, Mary Sellers en Tom Mojack.

Een schrijfster werkt aan een pikant boek over haar relaties met honderd mannen, alleen staat haar score op dat moment pas op 99. Ze ontmoet een man op een veerboot, waardoor ze het boek af kan maken. Hij kan haar slechts 11 dagen en 11 nachten van dienst zijn, want daarna moet hij met iemand anders trouwen. Vanaf dat moment is het seks wat de klok slaat. Matig geacteerd, maar Moore is een blik waard.

Undici giorni, undici notti

1986 | Erotiek

Italië 1986. Erotiek van Joe D'Amato. Met o.a. Jessica Moore, Joshua McDonald, Mary Sellers en Tom Mojack.

De jonge ingenieur McDonald ontmoet op een veerpont, die over de Missippi vaart een verblindende schoonheid: Moore. Over elf dagen gaat hij met Sellers trouwen, maar hij laat zich gewillig door haar inpalmen. Hij weet niet dat zij bezig is aan een soort proefschrift en dat hij haar hondersdste case history is; en zij weet niet dat ze op hem verliefd wordt; kortom een hoop ellende. Voyeuristische seksfilm. Het scenario is van Sarah Asproon (die in werkelijkheid regisseur D'Amato is) en Clyde Anderson. Moore speelt in de film de personage Sarah Asproon. Het camerawerk is Frederico Sconisco. Regisseur D'Amato heet in werkelijkheid Aristide Massaccesi. Er kwamen meerdere vervolgen w.o. TOP MODEL en AFTERNOON.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Joshua McDonald op televisie komt.

Reageer