Grace Moore

Acteur

Grace Moore is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

When You're in Love

1937 | Musical

Verenigde Staten 1937. Musical van Robert Riskin. Met o.a. Grace Moore, Cary Grant, Aline MacMahon, Thomas Mitchell en Emma Dunn.

Een langdradige maar plezierige produktie voor operazangeres Moore die Grant 'inhuurt' als haar man. De meeste tv-kopieƫn die 98 minuten duren, missen het hoogtepunt als de ster 'Minnie the Moocher' zingt.

I'll Take Romance

1937 | Musical

Verenigde Staten 1937. Musical van Edward H. Griffith. Met o.a. Grace Moore, Melvyn Douglas, Stuart Erwin, Helen Westley en Margaret Hamilton.

Een raar verhaal over de operaster Moore die ontvoerd wordt door agent Douglas, met een mooi titelliedje en opera-aria's om de film aan de gang te houden.

The King Steps Out

1936 | Muziek

Verenigde Staten 1936. Muziek van Josef von Sternberg. Met o.a. Grace Moore, Franchot Tone, Walter Connolly, Raymond Walburn en Elizabeth Risdon.

Wonderlijke muzikale romantiek met goede acteurs die Moores lieflijke stem steunen; de regie is een belangrijk onderdeel van deze gemiddelde musical.

Love Me Forever

1935 | Musical

Verenigde Staten 1935. Musical van Victor Schertzinger. Met o.a. Grace Moore, Leo Carrillo, Robert Allen, Spring Byington en Douglass Dumbrille.

Een vermakelijke musical over een uitgerangeerde zangeres die op miraculeuze wijze weer aan de top komt en een ster wordt. De goede rolverdeling hielp Moore om ook echt een ster te worden.

One Night of Love

1934 | Musical

Verenigde Staten 1934. Musical van Victor Schertzinger. Met o.a. Grace Moore, Tullio Carminati, Lyle Talbot, Mona Barrie en Luis Alberni.

Een musical over de ambitieuze operazangeres Moore en haar veeleisende leraar Carminati. Van het begin tot het eind een heerlijke film; een must voor muziekliefhebbers. De film doet ook nu nog fris en sprankelend aan. Zonder twijfel de beste film van Moore. Louis Silvers kreeg een Oscar voor de muziek.

A Lady's Morals

1930 | Muziek

Verenigde Staten 1930. Muziek van Sidney Franklin. Met o.a. Grace Moore, Reginald Denny, Wallace Beery en Jobyna Howland.

De eerste poging om van operazangeres Moore een ster te maken haalt niet veel uit. Zij speelt Jenny Lindt die de waarde van de liefde leert kennen door Denny.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Grace Moore op televisie komt.

Reageer