Adam Croasdell

Acteur

Adam Croasdell is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

The Prince & Me 3: A Royal Honeymoon

2008 | Romantische komedie

Verenigde Staten 2008. Romantische komedie van Catherine Cyran. Met o.a. Kam Heskin, Chris Geere en Adam Croasdell.

Na de kroning van de Deense prins Edvard hebben hij en zijn kersverse vrouw Paige eindelijk tijd voor hun huwelijksreis. Ze vertrekken voor een skivakantie naar het prachtige Belavia. Ze genieten ontzettend tot ze ontdekken dat de minister-president plannen heeft om de mooie bossen te kappen om er naar olie te zoeken. Wanneer ze ook nog Paige's ex-vriend tegenkomen, dreigt hun huwelijksreis te worden verpest.

Nature Unleashed: Avalanche

2004 | Drama, Actiefilm

Canada/Bulgarije/Verenigd Koninkrijk 2004. Drama van Mark Roper. Met o.a. Adam Croasdell, Andrew Lee Potts, Peter Gaitandjiev en Kate Henry.

Een ijzige bergtop hoog in het woeste Oeralgebergte in Rusland, op een gletsjer, op het dak van de wereld. Deze onherbergzame, grimmige plek is vertrouwd terrein voor Thom Cussler en zijn broer Jock, twee westerlingen die hun geluk beproeven in Ruslands kersverse kapitalistische economie. Ze hebben een noodlijdend bedrijfje dat avontuurlijke toeristen op sneeuwscooters hoog in de bergen de ultieme wintersensatie laat beleven. Tijdens zo'n tocht breekt onverwachts een enorme sneeuwrichel op de bergkam af en ontstaat er een lawine. De broers brengen het er levend vanaf maar het dorp, helemaal beneden in het dal heeft minder geluk. Lawinesirenes loeien, maar de panische bewoners hebben amper tijd om te vluchten, terwijl de lawine naar beneden raast.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Adam Croasdell op televisie komt.

Reageer