Dorothy Grumbar

Acteur

Dorothy Grumbar is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

A Foreign Field

1993 | Drama, Komedie

Verenigd Koninkrijk 1993. Drama van Charles Sturridge. Met o.a. Alec Guinness, Leo McKern, John Randolph, Jeanne Moreau en Lauren Bacall.

McKern en Randolph, een Britse en een Amerikaanse WO II veteraan, komen na bijna vijftig jaar terug naar Normandi[KA3]e om er enerzijds het graf van een gevallen vriend te bezoeken en anderzijds een geliefde terug te vinden. De [KA1]e[KA1]en is vergezeld van de mentaal gehandicapte Guinness, de ander van dochter (Chaplin) en schoonzoon (Herrmann). De mysterieuze weduwe Bacall - gefotografeerd op respectabele afstand - voegt zich bij het gezelschap. Blijkt dan dat beide mannen dezelfde minnares hadden, Moreau en die beantwoordt niet meer aan hun voorstelling. Een uiterst intelligent scenario van Roy Clarke geeft enkele van de grootste acteurs van hun generatie nog een droom van een rol. Met zijn haast woordeloze rol domineert Guinness probleemloos de unieke cast. Een film met alle emoties van tragedie tot komedie, vreugde en verdriet, herinnering en hoop. Niet te missen voor liefhebbers van sterke acteursfilms. Magistrale fotografie van Richard Greatex. In Amerika uitgebracht in de bioscoop als WE SHALL MEET AGAIN.

Secrets of Sex

1969 | Horror, Erotiek

Verenigd Koninkrijk 1969. Horror van Antony Balch. Met o.a. Yvonne Quenet, Kenneth Benda, Mike Briton, Cathy Howard en Maria Frost.

Een curieuze mengeling van horror, seks en komedie: de 1000 jaar oude mummie van een overspelige man is gedoemd door de eeuwen heen de 'strijd der seksen' te observeren, hetgeen aanleiding geeft tot zes korte, niet allemaal even geslaagde vertellingen. Ook bekend als BIZARRE.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Dorothy Grumbar op televisie komt.

Reageer