Michael Lipton

Acteur, Componist

Michael Lipton is acteur en componist.
Er zijn 3 films gevonden.

Strangest Dreams

1990 | Sciencefiction

Verenigde Staten 1990. Sciencefiction van Daniel Boyd. Met o.a. Jim Wolfe, Guy Nelson, Eliska Hahn, Gary Brown en Stacy Weddington.

Een radio-evangelist op het Amerikaanse platteland is in werkelijkheid een buitenaardse crimineel, die van plan is met zijn hypnotiserende preken de Aarde te veroveren. Deze low-budget satire is zeker niet zo grappig maar ook niet zo bitter als misschien lijkt. Vertolking en special effects zijn nauwelijks het vermelden waard. Werd geheel in West-Virginia opgenomen door plaatselijke filmers. Ook bekend als INVASION OF THE SPACE PREACHERS.

Chillers

1988 | Horror

Verenigde Staten 1988. Horror van Daniel Boyd. Met o.a. Jim Wolfe, Marjorie Fitzsimmons, Gary Brown, Jesse Johnson en David Wohl.

Een bloemlezing van wat horror zoal inhoudt, gemaakt in de Amerikaanse staat West-Virginia. Centraal staan de op een busstation gestrande passagiers en van hun nachtmerries zijn angstaanjagende verhalen gemaakt. Sommige verhalen zijn grappig, vooral die over een tv-verslaggever, die zich als een vampier ontpopt, en die over een moord op een kampeertocht van padvinders. Schrijver, regisseur en producent Boyd gaat vaak in de fout met slordig in elkaar gezette trucs aan het slot. Het is bijvoorbeeld geen geheim waar de bus de personages uiteindelijk naar toe brengt.

Hercules in New York

1970 | Komedie, Fantasy, Actiefilm

Verenigde Staten 1970. Komedie van Arthur Allan Seidelman. Met o.a. Arnold Schwarzenegger, Arnold Stang, Deborah Loomis, Ernest Graves en Taina Elg.

Bodybuilder Arnold Schwarzenegger (1947) brak door als actieheld met de jaren tachtig Conan-films. Minder bekend is zijn hilarische debuutfilm Hercules in New York uit 1970 (als Arnold Strong!) waarin de toen al zeer gefortuneerde krachtpatser schittert in afgemeten stramheid als halfgod Hercules. Vader Zeus wil hem liever terug op de Olympus maar Hercules prefereert aardse verleidingen als berengevechten, pretzels en schaars geklede rijtoertjes. De film werd uitgebracht met de stem van een andere acteur maar in 2000 werd Schwarzeneggers onnavolgbare accent in ere hersteld. Ook bekend als Hercules Goes Bananas.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Michael Lipton op televisie komt.

Reageer