Antonia Zegers is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Tarde para morir joven

2018 | Drama

Chili/Brazilië/Argentinië/Qatar 2018. Drama van Dominga Sotomayor Castillo. Met o.a. Demian Hernández, Antar Machado, Magdalena Tótoro, Matías Oviedo en Andrés Aliaga.

Chili 1990. De zestienjarige Sofía brengt met leeftijdgenoot Lucas en andere kinderen haar laatste zomervakantie bij haar vader door in een hippiekolonie net buiten Santiago. Een intieme, bitterzoete coming of age in dromerig licht die het einde van een idyllische jeugd inluidt. Disharmonie schemert door in incidenten met de watertoevoer, een inbraak en een vermiste hond, die langzaam het ware gezicht van de bewoners en de buitenwereld tonen. Paradijselijke nostalgie door een merkbaar vrouwelijk perspectief, met een tikkeltje voorspelbare afloop.

El Club

2015 | Drama

Chili 2015. Drama van Pablo Larraín. Met o.a. Roberto Farías, Antonia Zegers, Alfredo Castro, Marcelo Alonso en Alejandro Goic.

Met een Zilveren Beer bekroonde, verstilde psycho-thriller van de Chileense regisseur Pablo Larraín (No, Tony Manero) over een kerkelijk rusthuis waar priesters verstopt zitten om te ontkomen aan de aardse rechtsgang. De gemoedsrust wordt verstoord door een nieuwe kostganger die in zijn kielzog een kwelgeest meeneemt: een slachtoffer dat hem achtervolgt en zijn wandaden rondbazuint. Een scherpzinnige, van woede en gitzwarte humor doortrokken allegorie over de verwrongen kerkelijke moraal, met een voortreffelijk acteursensemble, die zich veelzeggend afspeelt in een kustgebied waar licht niet van donker te onderscheiden is.

No

2012 | Drama

Chili/Frankrijk/Verenigde Staten 2012. Drama van Pablo Larraín. Met o.a. Gael García Bernal, Alfredo Castro, Antonia Zegers, Néstor Cantillana en Alejandro Goic.

Tegenstanders van het Pinochet-regime huren in 1988 een succesvolle Chileense reclamemaker (Bernal) in, om het volk te bewegen 'nee' te stemmen in een referendum over het al dan niet aanblijven van de dictator. Hij ontwerpt een moderne, vrolijke campagne, die goed aanslaat. Dan wordt zijn baas gevraagd een tegencampagne te ontwerpen. Het slotdeel in Larraíns Pinochet-trilogie (na Tony Manero en Post Mortem) is de meest optimistische film van de drie en maakt handig gebruik van archiefbeelden uit die tijd. Genomineerd voor een Oscar voor beste buitenlandse film.

Post mortem

2010 | Drama

Chili/Duitsland/Mexico 2010. Drama van Pablo Larraín. Met o.a. Marcelo Alonso, Alfredo Castro, Amparo Noguera, Jaime Vadell en Antonia Zegers.

Drama van Pablo Larraín over eenzame 55-jarige medewerker van mortuarium die tijdens de militaire dictatuur van de jaren zeventig valt voor burlesque-danseres.

La vida de los peces

2010 | Drama

Chili/Frankrijk 2010. Drama van Matías Bize. Met o.a. Santiago Cabrera, Blanca Lewin, Antonia Zegers, Victor Montero en Sebastián Layseca.

Drama van Matías Bize over geëmigreerde Chileen die na jaren terugkeert naar zijn geboorteland.

Sábado, una película en tiempo real

2003 | Drama

Chili 2003. Drama van Matías Bize. Met o.a. Blanca Lewin, Antonia Zegers, Diego Munoz, Victor Montero en Sebastián Layseca.

De debuutfilm van de 24 jaar jonge Bize, vers afgestudeerd van de Escuela de Cine de Chile, was volgens eigen zeggen 'más Dogma que las mismas películas Dogma', oftwel Dogmatischer dan de Deense Dogma-films zelfs. Bize laat de digitaal opgenomen actie 65 minuten aaneengesloten doorlopen, gebruikt geen kunstmatig licht en andere trucs. Zoals dat vaker gebeurt bij jonge filmmakers zijn vooral de budgettaire beperkingen van belang geweest; Bize filmde 'onbewust Dogma'. Het ging hem erom onderhoudend vertier met goed acteerwerk te brengen. Daarin is hij geslaagd. Sábado is in zijn neurotische spanning vaak komisch, alhoewel de tweede helft enkele dode momenten kent. Bize voert een jongeman (Muñoz) met een videocamera op, die door de heetgebakerde Antonia (Zegers) wordt meegenomen om haar confrontatie met Blanca (Lewin) te filmen. Blanca staat op het punt te trouwen met Victor (Montero), maar Antonia is zwanger van hem. Op deze mededeling 'leent' Blanca de cameraman om Victor onder de douche de waarheid in te peperen. Bize wist voor Sábado in Chili bekende jonge acteurs te strikken en met zijn goedkope dramaturgische oefening via Duitsland de Europese markt te bereiken.