Maury Laws

Componist

Maury Laws is componist.
Er zijn 10 films gevonden.

The Wind in the Willows

1983 | Animatie

Verenigde Staten 1983. Animatie van Arthur Rankin jr en Jules Bass.

Een stijlvolle teken-verfilming van het wereldberoemde boek van Kenneth Graham, waarin Mol en Rat kleurrijke avonturen beleven aan de oever van de rivier. Het rustige leven wordt nogal eens verstoord door de snoeverige Pad. Maar liefst fl. 50.000,- werd uitgetrokken om deze film Nederlands na te synchroniseren.

Jack Frost

1979 | Fantasy, Familiefilm

Verenigde Staten 1979. Fantasy van Arthur Rankin jr en Jules Bass.

VVIn de originele versie met de stemmen van: Buddy Hackett, Robert Morse, Debra Clinger, Larry Storch, Dee Stratton, Paul Frees, Don Messick, Diana Lynn, Dave Garroway, Sonny Melendez.

The Bermuda Depths

1978 | Sciencefiction

Verenigde Staten 1978. Sciencefiction van Tom Kotani. Met o.a. Burl Ives, Leigh McCloskey, Julie Woodson, Carl Weathers en Connie Sellecca.

Een kleine jongen is getuige van de mysterieuze verdwijning van zijn vriendinnetje en de dood van zijn ouders, ergens op de Bermuda-eilanden. Jaren later probeert de opgegroeide jongen (McClosky) dit raadsel op te lossen. Snel in elkaar gestoken SF- filmpje, dat inhaakte op de geheimzinnige sfeer die destijds rond de Bermuda-driehoek hing. De slordigheid waarmee William Overgard het scenario in elkaar flanste, betrekt de toeschouwer niet in het minst bij het gebeuren. Zelfs het zeemonster is niet angstaanjagend. Gelukkig is Ives van de partij om de film toch enkele geslaagde momenten te geven. Mooie maar oppervlakkige fotografie van Jeri Sopanen. Oorspronkelijk gemaakt voor de bioscoop werd hij al snel gedumpt in het tv- en videocircuit.

The Last Dinosaur

1977 | Sciencefiction, Fantasy

Verenigde Staten/Japan 1977. Sciencefiction van Alex Grasshoff en Tom Kotani. Met o.a. Richard Boone, Joan Van Ark, Steven Keats, Luther Rackley en Tatsu Nakamura.

Een fantasieverhaal, in Japan gemaakt, over de rijkste man ter wereld die een pas ontdekte, prehistorische wereld binnentreedt om de Tyrannosaurus Rex te besluipen. Amusante onzin uit de 'Godzilla'-school, oorspronkelijk voor de bioscoop bedoeld. Scenario van William Overgard.

Rudolph's Shiny New Year

1976 | Animatie, Familiefilm

Verenigde Staten 1976. Animatie van Arthur Rankin jr en Jules Bass.

VVIn de originele versie met de stemmen van: Red Skelton, Frank Gorshin, Morey Amsterdam, Hal Peary, Paul Frees, Billie Richards, Don Messick, Iris Rainer.

The Year Without a Santa Claus

1974 | Fantasy, Familiefilm

Verenigde Staten 1974. Fantasy van Arthur Rankin jr en Jules Bass.

VVIn de originele versie met de stemmen van: Shirley Booth, Mickey Rooney, Dick Shawn, George S. Irving, Robert McFadden, Bradley Bolke, Rhoda Mann, Ron Marshall, Colin Duffy, Christine Winter.

Marco

1973 | Musical

Verenigde Staten 1973. Musical van Seymour Robbie. Met o.a. Desi Arnaz Jr., Jack Weston en Zero Mostel.

Een luxueuze maar houterige musical, gefilmd op oosterse locaties, met Arnaz als de jonge Marco Polo en Mostel als Kublai Khan. Valt tegen.

Here Comes Peter Cottontail

1971 | Fantasy, Familiefilm

Verenigde Staten 1971. Fantasy van Arthur Rankin jr en Jules Bass.

VVIn de originele versie met de stemmen van Danny Kaye, Paul Frees, Joan Garland, Casey Kasem, Iris Rainer, Greg Thomas, Jeff Thomas and Vincent Price.

Santa Claus is Coming to Town

1970 | Fantasy, Familiefilm

Verenigde Staten 1970. Fantasy van Arthur Rankin jr en Jules Bass.

VVIn de originele versie met de stemmen van: Fred Astaire, Mickey Rooney, Keenan Wynn, Westminster Children's Choir, Paul Frees, Joan Gardner, Robie Lester, Andrea Sacino, Dina Lynn, Gary White, Greg Thomas.

Rudolph the Red-Nosed Reindeer

1964 | Animatie, Familiefilm

Verenigde Staten 1964. Animatie van Larry Roemer en Kizo Nagashima.

VVIn de originele versie met de stemmen van: Burl Ives, Larry Mann, Billie Richards, Paul Soles, Stan Francis, Alfie Scopp, Janis Orenstein, Paul Kligman, Carl Banas, Corine Conley, Peg Dixon.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Maury Laws op televisie komt.

Reageer