'Piporro'

Acteur

'Piporro' is acteur.
Er zijn 7 films gevonden.

El pistolero desconocido

1966 | Western, Komedie

Mexico 1966. Western van Miguel M. Delgado. Met o.a. 'Piporro', Elsa Aguirre, Raúl Meraz en José Jasso.

Een gerechtsdienaar doet zich voor als een (vermoorde) revolverheld om te voorkomen dat diens vader wordt beroofd van zijn grond. Een flauwe en krachteloze western met veel mislukte grappen van 'Piporro'

Que hombre tan sin embargo

1965 | Komedie

Mexico 1965. Komedie van Julián Soler. Met o.a. 'Piporro', Julissa, Enrique Rambal en Lucy Gallardo.

Een bijna geruïneerde familie wordt bezocht door een mysterieuze zwerver die op onverklaarbare wijze hun financiële problemen oplost. Veel flauwe grappen van de komiek Piporro.

La Valentina

1965 | Komedie

Mexico 1965. Komedie van Rogelia A. González. Met o.a. María Félix, 'Piporro', José Elías Moreno en José 'El Bronco' Venegas.

Een jonge weduwe wordt omzwermd door diverse aanbidders die haar onvermoeibaar het hof maken. Een van hen ontvoert haar. Een komedie waarvan het verhaal een variant is op De getemde feeks. Félix blijkt weinig komisch talent te hebben.

Los tales por cuales

1964 | Komedie, Musical

Mexico 1964. Komedie van Gilberto Martínez Solaris. Met o.a. 'Piporro', Fernando Soler, Liza Castro en María de Lourdes.

Een jongen, op zoek naar avontuur, komt in een dorp tegenover de dorpstiran te staan die hij eerder het leven heeft gered bij een schietpartij. Het script van deze film werd geschreven door hoofdrolspeler 'Piporro'

El tragabalas

1964 | Komedie

Mexico 1964. Komedie van Rafael Baledón. Met o.a. 'Piporro', Flor Silvestre, Julio Aldama en Lorena Velázquez.

Een man die de zwakkeren beschermt, gaat zover dat hij iedereen doodt die hem daarin belemmert. Een van de slechtste films van 'Piporro', zeer flauw, met een slechte geluidskwaliteit en nog slechter camerawerk.

Alias El Rata

1964 | Komedie

Mexico 1964. Komedie van Rogelio A. González. Met o.a. 'Piporro', Alma Delia Fuentes, Manuel Capetillo en Roberto Cañedo.

Een komedie waarin 'Piporro' zijn rol tot het uiterste overdrijft. Het script is volkomen onbelangrijk. Verward camerawerk en onbenullige acteerprestaties in de bijrollen.

Héroe a la fuerza

1963 | Komedie

Mexico 1963. Komedie van Miguel M. Delgado. Met o.a. 'Piporro', Rosa de Castilla en Oscar Pulido.

Als gevolg van een val blijft een jongen twintig jaar bewusteloos. Als hij ontwaakt, gedraagt hij zich enkele keren als zijn kwaadaardige, overleden broer, en verder als de goede persoon die hij zelf is. Vehikel voor meesteracteur `Piporro`, die een dubbelrol heeft. De film verwijst naar de bijbel (het goede in de hoofdfiguur heet Abel en zijn slechte broer Cain). Ook bekend als EL PÁRPADO CAIDO.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer 'Piporro' op televisie komt.

Reageer