Helena Vitovská

Acteur

Helena Vitovská is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Kacenka a zase ta strasidla

1992 | Familiefilm, Fantasy, Jeugdfilm

Servië en Montenegro/Duitsland/Oostenrijk/Zwitserland 1992. Familiefilm van Jindrich Polák. Met o.a. Helena Vitovská, Jirina Bohdalová en Svatopluk Benes.

Het spookhuis (zie deel 1 Kacenka a strasidla) staat op een tentoonstelling in Praag en moet worden verkocht. Katja probeert dit met de hulp van haar spook-vriendin te verhinderen. Opnieuw veel trucages, heel plezierig, maar weinig achtergrond.

Kacenka a strasidla

1992 | Familiefilm, Fantasy

Servië en Montenegro/Duitsland/Oostenrijk/Zwitserland 1992. Familiefilm van Jindrich Polák. Met o.a. Jirina Bohdalová, Svatopluk Benes en Helena Vitovská.

De achtjarige Katja ontmoet in het ziekenhuis van Wenen een opa, die eigenaar is van een spookhuis op de kermis. In haar fantasie komen drie koddige figuren uit het spookhuis tot leven. Ze komen haar opzoeken bij haar thuis in de omgeving van Praag. Een film met veel trucages en humor.

Weine nicht, Eichhörnchen

1988 | Familiefilm

1988. Familiefilm van Vera Plívová-Simková. Met o.a. Jiri Kalous, Tereza Vokurkova en Helena Vitovská.

De achtjarige Katja ontmoet in het ziekenhuis van Wenen een opa, die eigenaar is van een spookhuis op de kermis. In haar fantasie komen drie koddige figuren uit het spookhuis tot leven. Ze komen haar opzoeken bij haar thuis in de omgeving van Praag. Een film met veel trucages en humor.

Ververka A Kouzelna Musle

1988 | Familiefilm

Servië en Montenegro 1988. Familiefilm van Vera Plivová-Simková. Met o.a. Helena Vitovská, Teresa Vokurková, Jan Kalous, Lubor Tokos en Libuse Havelková.

Vitovská speelt een klein meisje dat een toverschelp heeft, die haar wensen lijkt te vervullen. Zo droomt zij, dat zij gaat trouwen met haar vriend Kalous en dat ze forellen gaat vangen met haar grootvader Tokos. In werkelijkheid kan zij met haar grootvader heel goed overweg; grootmoeder is jaloers op hen en veroorzaakt deining in de familie. De volgende dag overlijdt grootvader aan een hartstilstand. Ze heeft alleen nog maar haar wonderschelp. Een sentimentele kinderfilm. Scenario van de regisseur.

Nefnukej, veverko!

1988 | Familiefilm, Fantasy

Servië en Montenegro 1988. Familiefilm van Véra Plivová-Šimková. Met o.a. Helena Vitovská, Jiři Schmitzer, Veronika Freimanová, Ondřej Havelka en Marie Rosúlková.

Een klein meisje droomt ervan ooit prinses te worden. Ze vangt allerlei dieren in het bos in de hoop een betoverde prins te ontdekken. Ze breekt de eentonigheid van het leven op het platteland door zich terug te trekken in een fantasiewereld waarin geen plaats is voor volwassenen. Wanneer mama een tweeling krijgt, betrekt ze deze in haar spelletjes die steeds gevaarlijker worden. Wat een boeiende reis had moeten worden door de verbeeldingswereld van een kind, werd een langdradig en vervelend schouwspel dat slecht gespeeld wordt en zonder de minste fantasie in beeld is gebracht. Plivovà- Šimkovà en Marcela Pittermannovà zijn verantwoordelijk voor het wankele scenario. Fotografie is van Antonín Holub.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Helena Vitovská op televisie komt.

Reageer