Nadiuska

Acteur

Nadiuska is acteur.
Er zijn 17 films gevonden.

La de Troya en el Palmar

1984 | Drama

Spanje 1984. Drama van José M. Zabalza. Met o.a. Cassen, Nadiuska, Máximo Valverde en Gracita Morales.

Een in ongenade gevallen stierenvechter volhardt in de illusie dat hij zijn verlamde broer weer een normaal leven zou kunnen laten leiden. Een zeer slechte film waaraan de oude idolen van de Spaanse film meewerkten.

El violador violado

1983 |

Spanje 1983. Juan Jose Porto. Met o.a. Ricardo Merino, Maria Mateo en Nadiuska.

Een in ongenade gevallen stierenvechter volhardt in de illusie dat hij zijn verlamde broer weer een normaal leven zou kunnen laten leiden. Een zeer slechte film waaraan de oude idolen van de Spaanse film meewerkten.

Othello

1982 | Oorlogsfilm

Spanje/Frankrijk 1982. Oorlogsfilm van Max H. Boulois. Met o.a. Tony Curtis, Joanna Pettet, Max H. Boulois, Nadiuska en Gerard Barray.

Een zwarte huursoldaat die in Afrika vecht wordt steeds meer van afgunst vervuld. Een belachelijke bewerking van het beroemde toneelstuk Othello van Shakespeare, gecombineerd met Afrikaanse oorlogsavonturen.

Mi marido no funciona

1978 | Komedie

Spanje/Argentinië 1978. Komedie van Hugo Mosser. Met o.a. Nadiuska, Alberto Olmedo, Joe Rigoli en José Calvo.

Een gevierde versierder is impotent bij de onstuimige vrouw met wie hij zojuist is getrouwd. De irrationele viriliteit en de onontwikkelde humor maken deze vaudeville tot een onuitstaanbare produktie.

Eroticos juegos de la burguesia

1977 | Erotiek

Spanje/Frankrijk 1977. Erotiek van Michael Vianey. Met o.a. Jean-Pierre Marielle, Nadiuska en Jean Carmet.

In de buurt van een paar luxueuze chalets ergens in Spanje wordt het lijk van een naakt meisje gevonden. De inspecteur die het sterfgeval onderzoekt, ontdekt heel wat schandalen. Het is niet toevallig dat Vianey, Marielle en Carmet deze film van hun filmografie hebben gehaald (de voornaam van Vianey is Michel: nuanceverschil!). In 1977 woedde de crisis in al haar hevigheid en bestond er heel wat werkeloosheid in het vak. Een andere keuze dan dit banale gedrocht, dat het zonder scenario moet stellen en waarin uiteindelijk weinig gebeurt, zullen ze dan ook niet hebben gehad. Het heeft allemaal wel wat weg van een Bu[KA6]nuel- parodie, evenals de (zelfs voor mensen die geen Spaans spreken overduidelijke) titel.

La Muerte ronda a Mónica

1976 | Mysterie

Spanje 1976. Mysterie van Ramón Fernández. Met o.a. Nadiuska, Arturo Fernández, Karin Schubert, Jean Sorel en Bárbara Rey.

Een vrouw denkt dat ze wordt achtervolgd. Een moeizame intrigefilm, waarin zelfs de bekoorlijkheid van Karin Schubert geen verandering kan brengen.

Desnuda inquietud

1976 | Fantasy, Erotiek

Spanje 1976. Fantasy van Miguel Iglesias. Met o.a. Nadiuska, Ramiro Oliveros, Luis Induni en Gil Vidal.

Een zeer aantrekkelijke vrouw bezit parapsychologische machten. Grof, te vaak gekopieërd verhaal, dat ook nog met een zeer klein budget gerealiseerd werd.

Chely

1976 | Komedie, Erotiek

Spanje 1976. Komedie van Ramón Fernández. Met o.a. Nadiuska, Fernando Fernán-Gómez, Josele Román, Pedro Mari Sánchez en Tomás Zori.

We zien de erotische uitstapjes van een bende jonge losbollen. Aan deze zeer slechte film kan zelfs de aanwezigheid van de grote Fernando Fernán-Gómez niets verbeteren.

Zorrita Martinez

1975 | Drama, Erotiek

Spanje 1975. Drama van Vicente Escrivá en Vicente Escriva. Met o.a. Nadiuska, José Luis Lopéz Vázquez, Alberto de Mendoza, Manuel Zarzo en Monolo Zarzo.

Een Venezolaanse koorzangeres voelt zich verplicht te trouwen met een buikspreker die reeds vier hartinfarcten heeft gehad. Een pseudo-erotisch melodrama van geen enkele betekenis.

Ultimo deseo

1975 | Sciencefiction, Horror

Spanje 1975. Sciencefiction van Leon Klimowsky. Met o.a. Nadiuska, Alberto de Mendoza, Paul Naschy, Teresa Gimpera en Maria Perschy.

Als gevolg van een atoomramp wordt de mensheid blind behalve een kleine groep mensen, wier huis aangevallen wordt door de blinden. Een middelmatige maar schilderachtige en geestige film, die elementen in zich draagt uit onderling zo verschillende films als THE DAY OF THE TRIFFIDS, SALO en THE NIGHT OF THE LIVING DEAD.

La Mosca hispánica

1975 | Komedie

Verenigd Koninkrijk/Spanje 1975. Komedie van Bob Kellett. Met o.a. Nadiuska, Terry-Thomas, Ramiro Oliveros, Leslie Phillips en Andrea Allan.

Een elegante Engelse gentleman ontdekt een zeer krachtige liefdesdrank. Een totaal onbelangrijke, zeer grove, pseudo- erotische klucht van generlei kwaliteit. Ook bekend als THE SPANISH FLY.

Una Abuelita de las de antes de la guerra

1974 | Komedie

Spanje 1974. Komedie van Vicente Escrivá. Met o.a. Isabel Garcés, Alberto de Mendoza, Nadiuska en Helga Liné.

Een bejaarde vrouw van de oude stempel lost alle problemen van haar familieleden op. In deze slechte Spaanse komedie spelen de acteurs in de stijl van wijlen Paco Martínez Soria.

Polvo eres

1974 | Komedie

Spanje 1974. Komedie van Vicente Escrivá en Vicente Escriva. Met o.a. Nadiuska, Isabel Garcés, Guadalupe Muñoz Sampedro, Manuel Summers en Guadalupe Muñoz Sampredo.

Twee oude vrouwen willen dat hun neefje seminarist wordt. Een onuitstaanbaar pseudo-erotisch knoeiwerk.

Perversión

1974 | Mysterie, Erotiek

Spanje 1974. Mysterie van Francisco Lara Polop. Met o.a. Nadiuska, Carlos Estrada, Teresa Gimpera en Ricardo Tundidor.

Een industrieel pleegt overspel met zijn secretaresse. Dit doet hij zowel om erotische als om criminele redenen. Een verschrikkelijke film.

Chicas de alquiler

1974 | Drama, Erotiek

Spanje 1974. Drama van Ignacio F. Iquino. Met o.a. Nadiuska, Silvia Solar, Máximo Valverde, Tony Isbert en Alfredo Mayo.

Deze film behandelt de problemen van verschillende meisjes uit Barcelona die tot prostitutie zijn vervallen. Onuitstaanbare moralistische puinhoop, die het midden houdt tussen de meest onbeschaamde roman en de pseudo-pornografie die destijds gebruikelijk was in de Spaanse cinema.

Lo Verde empieza en los Pirineos

1973 | Komedie

Spanje 1973. Komedie van Vicente Escrivá. Met o.a. José Luis Lopéz Vázquez, José Sacristán, Rafael Alonso en Nadiuska.

Drie gewone Spanjaarden maken een reis naar Biarritz om daar seksfilms te gaan bekijken. Een weerzinwekkende rechtvaardiging van de culturele en ideologische achterstand van het toenmalige Spanje.

El Chulo

1973 | Drama, Erotiek

Spanje 1973. Drama van Pedro Lazaga. Met o.a. Javier Escrivá, Silvia Tortosa, Nadiuska, Queta Claver en Elisa Montes.

Als gevolg van een jeugdtrauma heeft een man de aanwezigheid van een levensgrote pop nodig om de liefde te kunnen bedrijven met zijn talrijke veroveringen. Een uiterst belachelijk knoeiwerk dat gerealiseerd werd in een periode van versoepeling van de censuur in Spanje.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Nadiuska op televisie komt.

Reageer