Y Sa Lo

Acteur

Y Sa Lo is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Satansbraten

1976 | Drama

Duitsland 1976. Drama van Rainer Werner Fassbinder. Met o.a. Kurt Raab, Margit Carstensen, Volker Spengler, Helen Vita en Ingrid Caven.

Een agressief-komisch commentaar op een pseudo-progressieve dichter als linkse leider met zijn bewonderende aanhang. Een commentaar op Fassbinders eigen situatie? De boosaardigheid is echter hartverwarmend.

Mutter Küsters' Fahrt zum Himmel

1975 | Drama, Experimenteel

Duitsland 1975. Drama van Rainer Werner Fassbinder. Met o.a. Brigitta Mira, Kurt Raab, Peter Kern, Y Sa Lo en Lilo Pempeit.

Hysterie in de Springer-pers over een arbeider die amok maakt in de fabriek en zijn chef en zichzelf vermoordt. Communisten misbruiken de weduwe ter wille van hun propagandakarretje en laten haar vervolgens in de steek. Woedend sloeg Fassbinder links met rechts om de oren in een aangrijpende film. Het scenario is van Fassbinder en Kurt Raab. Het camerawerk is van Michael Ballhaus.

Meine Sorgen möcht' ich haben

1975 | Muziek

Duitsland 1975. Muziek van Wolf Gremm. Met o.a. Angelika Milster, Y Sa Lo, Otto Sander, Franz Hummel en Gisela Dreyer.

Een ongegeneerde revue van kleurige nummers met Angelika Milster als Carmen en Y Sa Lo als Rita in opvallende rollen. Het scenario is van regisseur Gremm. Het camerawerk is van Jürgen Wagner.

Ich dachte, ich wäre tot

1973 | Drama

Duitsland 1973. Drama van Wolf Gremm. Met o.a. Y Sa Lo, Alexander Bzik, Wulf Weidner, Gisela Müller en Peter Schlesinger.

Een zeventienjarig meisje is de druk van de moderne maatschappij te veel en ze grijpt naar een overdosis slaaptabletten. Een met amateurs en beroepsacteurs knap gemaakte debuutfilm met een bewogen rol van Lo.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Y Sa Lo op televisie komt.

Reageer