Alfredo Lugo

Regisseur, Acteur

Alfredo Lugo is regisseur en acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

La hora del tigre

1984 | Oorlogsfilm

Venezuela 1984. Oorlogsfilm van Alfredo Lugo. Met o.a. Marcelo Romo, Arturo Calderón, Kiko Mendive en Hilda Vera.

Drie personen zitten in een situatie dat ieder van hen een ander ervan verdenkt hem te willen vermoorden. Als ze willen wegvluchten uit deze benarde positie, raken ze betrokken in een verschrikkelijke oorlog. Een onbekende en weinig succesvolle allegorie.

Los muertos sí salen

1976 | Drama

Venezuela 1976. Drama van Alfredo Lugo. Met o.a. Toco Gómez, Napoleón Deffit, Domingo del Castillo en Herman Lejter.

Het relaas van drie musici, die klassieke muziek ten gehore brengen, maar in diepe armoede leven en vruchteloos naar werk zoeken. Een niet erg geslaagde en metaforische, sociaal-politieke satire.

Wie heiratet man einen König?

1969 | Familiefilm, Fantasy

DDDE 1969. Familiefilm van Rainer Simon. Met o.a. Cox Habbema, Eberhard Esche, Sigurd Schulz, Alfredo Lugo en Hannes Fischer.

Een boer vindt een kostbaar geldkistje en hoopt dat de koning hem daar rijkelijk voor zal belonen. Maar de nukkige vorst laat zijn onderdaan opsluiten en de knappe boerendochter moet drie moeilijke raadsels oplossen om haar vader te bevrijden. Mooie, zeer mooie kleurrijke verfilming van het sprookje De slimme boerendochter van de gebroeders Grimm. Een belevenis voor jong en oud, al waart het spook van de bedenkelijke DDR-moraal door het film, maar die wordt teniet gedaan door het goede spel. Günter Kalthofen und regisseur Simon schreven samen het scenario en Claus Neumann stond achter de camera. DDR-debuut van Habbema, haar vierde film.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Alfredo Lugo op televisie komt.

Reageer