Michele Fawdon is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Captain Johnno

1988 | Familiefilm, Avonturenfilm

Duitsland/Australië/Frankrijk 1988. Familiefilm van Mario Andreacchio. Met o.a. John Waters, Damien Walters, Rebecca Sykes, Michele Fawdon en Joe Petruzzi.

Walters is een tien-jarig, doofstom jongetje met een passie voor duiken en zeilen en Petruzzi is een arme Italiaanse immigrant-visser. Zij worden beiden door hun gebrek om te kunnen communiceren, door de kleine gemeenschap in Zuid-Australië een beetje met de nek aangekeken, maar als het wat geïsoleerde einzelgängertje zich voor een solo zeiltochtje op open zee waagt, krijgt toch iedereen de schrik te pakken. Als Petruzzi de zaak klaart, zijn ze de helden van de dag. De pilot van de jeugd-serie TOUCH THE SUN, die uit zes kleverige films bestaat. Bekroond in 1989 met een Emmy Award, de Oscar voor de tv.

Travelling North

1987 | Komedie

Australië 1987. Komedie van Carl Schultz. Met o.a. Leo McKern, Julia Blake, Henri Szeps, Graham Kennedy en Michelel Fawdon.

De wat norse McKern, die reeds de zeventig is gepasseerd, ontmoet de veel jongere weduwe Blake. Samen besluiten zij aan de Australische 'Costa del Sol' te gaan wonen. Ze hebben beiden kinderen uit vorige huwelijken, die vinden het maar een rare zaak en mijden het stel. McKern blijkt aan een hartkwaal te lijden en de dokter denkt dat hij niet zo lang meer te leven heeft. Buurman Kennedy vindt Blake wel aardig en dat maakt McKern ongelukkig en zuur. Blake wenste dat ze maar niet aan deze toestand begonnen was en begint naar haar kinderen te verlangen. Goed gespeeld, realistisch drama naar het toneelstuk van David Williamson. Echter: niet ieders kopje thee.

Unfinished Business

1985 | Komedie

Australië 1985. Komedie van Bob Ellis. Met o.a. John Clayton, Michele Fawdon, Norman Kaye, Bob Ellis en Andrew Lesnie.

Een ontroerende, goed geacteerde komedie over de al wat oudere journalist Clayton, die zijn vroegere geliefde, Fawdon, ontmoet. Ze is getrouwd maar kinderloos... en stelt voor dat hij haar zwanger maakt.

Cathy's Child

1979 | Drama

Australië 1979. Drama van Donald Crombie. Met o.a. Alan Cassell, Michele Fawdon en Bryan Brown.

Een ontroerende, goed geacteerde komedie over de al wat oudere journalist Clayton, die zijn vroegere geliefde, Fawdon, ontmoet. Ze is getrouwd maar kinderloos... en stelt voor dat hij haar zwanger maakt.