Jing Wong

Regisseur, Scenarist, Producer

Jing Wong is regisseur, scenarist en producer.
Er zijn 4 films gevonden.

Night and Fog

2009 | Drama

Hongkong SAR van China 2009. Drama van Ann Hui.

Colour Of The Truth

2003 | Actiefilm, Thriller

Hongkong SAR van China 2003. Actiefilm van Marco Mak en Jing Wong. Met o.a. Anthony Wong Chau-Sang, Ho-Yin Wong, Jordan Chan, Lau Ching-Wan en Francis Ng.

Tien jaar nadat Huang (Wong) zijn corrupte collega en de door hem geholpen crimineel dood heeft geschoten, zweren hun zoons op wraak.

The Enforcer

1995 | Actiefilm, Misdaad, Thriller

Hongkong SAR van China 1995. Actiefilm van Corey Yuen. Met o.a. Jet Li, Anita Mui, Miu Tse en Yu Rongguang.

Kungfu-film waarin Jet Li weer eens liet zien dat hij destijds heer en meester was van de filmvechterij. Li speelt een agent die diep infiltreert in het criminele circuit van Hongkong zonder dat iemand weet waar hij mee bezig is. Tijdens een gevaarlijke actie redt hij een agente (Anita Mui) het leven. Ge√Įntrigeerd door Li begint ze een onderzoek naar de ware aard van de man, op de voet gevolgd door zijn criminele gelegenheidsvrienden. Geregisseerd door de gerenommeerde gevechtschoreograaf Corey Yuen die onder meer de vechtsc√®nes van X-Men en Romeo Must Die ontwierp.

Meltdown

1995 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1995. Actiefilm van Jing Wong. Met o.a. Jet Li, Chingmy Yau en Jacky Cheung.

Nadat de gewetenloze gangster 'The Doctor' de vrouw van Kit Li heeft koudgemaakt, neemt Li een baantje als bodyguard en stunt double bij de lafhartige martial arts-filmster Frankie Lane. Op een tentoonstelling van de Russische kroonjuwelen komt Li The Doctor weer tegen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jing Wong op televisie komt.

Reageer