Rogelio Guerra

Acteur

Rogelio Guerra is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Vuelve el Texano

1965 | Western

Mexico 1965. Western van Alfredo B. Crevenna. Met o.a. Alma Delia Fuentes, Rogelio Guerra, René Cardona en Raúl Ramírez.

'El Texano' probeert nog steeds zijn naam te zuiveren, die zijn vader als bandiet besmeurd heeft. Daartoe neemt hij zich voor de schurk 'El Charrasqueado' op te sporen en met hem af te rekenen. Het vervolg op EL SECRETO DEL TEXANO. Bestaat uit de episoden Vuelve el Texano, Carrera con la muerte en La coartada

Rancho Solo

1965 | Drama

Mexico 1965. Drama van Arturo Martínez. Met o.a. Rodolfo de Anda, Lilia Prado, Tito Junco en Rogelio Guerra.

Een jongeman keert terug naar zijn geboortedorp. Hij zweert de moord op zijn vader te zullen wreken. De zaak wordt gecompliceerder als de vrouw van zijn peetvader hem lastig begint te vallen. Het verhaal is niet onaardig, maar de regisseur slaagde er niet in een geloofwaardige film te maken. Kreeg een vervolg in EL BASTARDO.

Gigantes planetarios

1965 | Sciencefiction

Mexico 1965. Sciencefiction van Alfredo B. Crevenna. Met o.a. Guillermo Murray, Adriana Roel, Rogelio Guerra en 'Ferrusquilla'.

Een jonge geleerde en zijn vriendin maken een ruimtereis om de bewoners van een ander sterrenstelsel te bevrijden van tirannie. Middelmatig ondanks enige originele ideeën. Opvallend bizarre kleding.

El secreto del Texano

1965 | Western

Mexico 1965. Western van Alfredo B. Crevenna. Met o.a. Dacia González, Rogelio Guerra, David Silva en Agustín Isunza.

De zoon van een bandiet probeert een eerlijk leven te leiden en goede daden te doen. Hij komt in een dorp en wordt beschuldigd van diefstal en moord. Slechts drie mensen geloven in zijn onschuld. Een redelijke western met goede acteerprestaties. Bestaat uit de episoden El secreto del Texano, El farsante en Los asesinos

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Rogelio Guerra op televisie komt.

Reageer