Tulio Demichelli is regisseur.
Er zijn 18 films gevonden.

Préstamela esta noche

1977 | Komedie, Musical

Spanje/Panama 1977. Komedie van Tulio Demichelli. Met o.a. Manolo Escobar, Perla Faith, Antonio Garisa en Narciso Ibáñez Menta.

Een traditionele Spaanse zanger moet in Panama met een plaatselijke ster concurreren. De aftakeling van de overigens nooit zo geweldige Manolo Escobar.

La Llamada del sexo

1976 | Misdaad, Erotiek

Spanje/Colombia 1976. Misdaad van Tulio Demichelli. Met o.a. George Hilton, Veronica Miriel, Claudia Gravy en Eduardo Fajardo.

Een mooie jonge vrouw begint haar man te wantrouwen. Een waardeloze mengelmoes van extravangantie, seks en detective-intrige.

Juego sucio en Panamá

1974 | Misdaad

Spanje 1974. Misdaad van Tulio Demichelli. Met o.a. Chris Robinson, Pilar Velázquez, Teresa Gimpera, Carlos Ballesteros en Julián Ugarte.

Een aan de drank verslaafde schrijver wil een fortuin betalen aan degene die bereid is hem te vermoorden. Een afgrijselijke thriller, zeer slecht geregisseerd door Demichelli en met abominabele acteerprestaties van Robinson en Rooney.

Tequila

1973 | Western

Italië/Spanje 1973. Western van Tulio Demichelli. Met o.a. Anthony Steffen, Roberto Camardiel, Eduardo Fajardo, Mirko Ellis en John Barthe.

Steffen speelt zijn gebruikelijke rol. Ditmaal rijdt hij met een halve idioot door de prairie. Vanwege de grappen, waar je het zuur van krijgt, is deze western nauwelijks verteerbaar, ook al komen de meer gebruikelijke ingrediënten er óók in voor.

Ella

1972 | Mysterie

Spanje 1972. Mysterie van Tulio Demichelli. Met o.a. Patty Shepard, Glenn Lee, Julio Peña en Antonio Mayans.

Een miljonair, die in verwarring is gebracht is door de dood van zijn beste vriend, pikt een charmante liftster op die deskundige in de parapsychologie blijkt te zijn. Een zeer slechte film, die nauwelijks gedraaid heeft. Ook bekend als TRÁGICA OBSESIón.

Coartada en disco rojo

1972 | Misdaad

Spanje/Italië 1972. Misdaad van Tulio Demichelli. Met o.a. George Hilton, Luciana Paluzzi, Fernando Rey en Anita Strindberg.

In een luxe kliniek volgen moorden elkaar op in deze middelmatige en onsamenhangende film.

Ajuste de cuentas

1972 | Actiefilm, Misdaad

Italië/Spanje 1972. Actiefilm van Tulio Demichelli. Met o.a. Christopher Mitchum, Barbara Bouchet, Arthur Kennedy, Malisa Longo en Antonio Mayans.

Door een persoonlijke wraakkwestie komt een jonge man in aanraking met de Mafia. Deze onbetekenende actiefilm is afgekeken van UN VERANO PARA MATAR (waarin Chris Mitchum zelfs dezelfde rol speelt)

Arriva Sabata!

1970 | Western

Spanje/Italië 1970. Western van Tulio Demichelli. Met o.a. Anthony Steffen, Peter Lee Lawrence, Eduardo Fajardo, Alfredo Mayo en Rassana Rovere.

Goed gemaakte western, waarin de drie hoofdrolspelers met een oldtimer een fiks bedrag aan geld weten buit te maken. Ze vechten er vervolgens onderling om. Actie genoeg. Het einde is niet helemaal bevredigend: vriendschap is één van de vaste waarden in de western en hier wordt Steffen door Lawrence verraden. Voor de liefhebber van actie zal dat de pret niet drukken.

Un Uomo e una colt

1967 | Western

Italië/Spanje 1967. Western van Tulio Demichelli. Met o.a. Robert Hundar, Fernando Sancho, Gloria Milland, Marta Reves en Jacinto Martin.

Mexicaanse grootgrondbezitters terroriseren arme Mexicanen. Hundar, de held, steekt de grens over en helpt de onderdrukten. Dat gaat uiteraard ten koste van Sancho. Demichelli schreef het scenario samen met Nino Stresa.

Los Elegidos

1963 | Drama

Spanje 1963. Drama van Tulio Demichelli. Met o.a. Rafael Guerrero, Mayra Rey, Félix Lumbreras en Manuel Manzaneque.

De tragische geschiedenis van vier jongens die stierenvechter willen worden. In zoverre een sympathieke film dat hij het folkloristische traditionele beeld van het stierenvechterswereldje wil uitroeien. Er zijn echter grote fouten in regie en rolvertolking gemaakt.

La Banda de los ochos

1962 | Familiefilm, Avonturenfilm

Spanje 1962. Familiefilm van Tulio Demichelli. Met o.a. Cesareo Quezadas, Pulgareito, Luz Romero, Antonio Vela en Mary Loli Cobo.

Spaanse straatschoffies proberen geld bijeen te brengen om een gevangen wolfshond - die dreigt te worden gevild - vrij te kopen. In deze nogal sentimentele en weinig spontane jeugdfilm komt de dierenliefde nèt overtuigend over, maar de wendingen in het verhaal zijn al te onwaarschijnlijk.

Mi noche de bodas

1961 | Komedie

Spanje 1961. Komedie van Tulio Demichelli. Met o.a. Conchita Velasco, Luis Aguilar, Isabel Garcés en Tony Leblanc.

In haar huwelijksnacht ontvangt een vrouw in het bijzijn van haar man een cadeau met een mysterieuze brief. Een zeer slechte komedie zoals van Demichelli te verwachten valt.

Navidades en Junio

1960 | Komedie

Spanje 1960. Komedie van Tulio Demichelli. Met o.a. Alberto Closas, Marga López, Rafael Alonso, María del Puy en José Luis Lopéz Vázquez.

Aangezien Laura zich niet door haar man begrepen voelt, loopt ze weg met haar minnaar. Ze komt echter snel tot andere gedachten. Een nietszeggende film.

Hay alguien detrás de la puerta

1960 | Drama

Spanje 1960. Drama van Tulio Demichelli. Met o.a. Aurora Bautista, Arturo de Córdoba, Manuel Alexandre en María Dolores Pradera.

Twee bevriende echtparen installeren zich op een veelbezocht strand waar al spoedig een van de echtgenoten de vrouw van de ander probeert te verleiden. Een oninteressante film.

El Amor que yo te di

1960 | Misdaad

Spanje 1960. Misdaad van Tulio Demichelli. Met o.a. Arturo de Córdoba, Amparo Rivelles, Rosa Arenas en Rubén Rojo.

Een stel oplichters ontdekt, in een hotel op Mallorca, de sinds lang verdwenen dochter van één van hen. Dit is een mislukte samensmelting van een detectivefilm en een 19de-eeuws romannetje.

Charleston

1959 | Komedie, Romantiek

Spanje 1959. Komedie van Tulio Demichelli. Met o.a. Alberto Closas, Silvia Pinal, Lina Canalejas en Pastor Serrador.

Door druk van de familie zien een jongen en een meisje, die niet echt van elkaar houden, geen andere oplossing dan hun verhouding te legaliseren. Tenslotte worden ze toch verliefd en trouwen. Een wel zeer slechte film.

Las Locuras de Bárbara

1958 | Komedie

Spanje 1958. Komedie van Tulio Demichelli. Met o.a. Silvia Pinal, Antonio Casal, Juan Calvo en Rubén Rojo.

Het verhaal van een onnadenkend meisje dat uiteindelijk met een impresario zal trouwen. Een slechte film zoals te verwachten bij de rampzalige Demichelli.

La Herida luminosa

1956 | Drama

Spanje 1956. Drama van Tulio Demichelli. Met o.a. Arturo de Córdoba, Amparo Rivelles, Yolanda Valera en Josá María Rodero.

Een cardioloog voelt zich gespannen door de problemen die zijn vrouw, zijn geliefde en zijn zoon hem bezorgen. Net zo slecht als alle overige films van Demichelli.