Leon Herbert

Acteur

Leon Herbert is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

The Girl With The Hungry Eyes

1995 | Horror

Verenigde Staten 1995. Horror van Jon Jacobs. Met o.a. Christina Fulton, Isaac Turner, Leon Herbert, Bret Carr en Susan Rhodes.

Aan het verhaal voor het regiedebuut van Jacobs knoeiden net even te veel mensen. Fulton is Louise, een gevierd fotomodel en de gelukkige eigenaresse van hotel Tides in Miami. Het is dan 1937. Als ze erachter komt dat haar verloofde - een fotograaf - haar bedondert, pleegt ze zelfmoord. 60 jaar later ligt het hotel er verlaten bij en is Louise terug als vampier, die verliefd wordt op een... fotograaf, een zekere Carlos uit Cuba (Turner).

Girl with the hungry eyes

1994 | Erotiek

Verenigde Staten 1994. Erotiek van Jon Jacobs. Met o.a. Brett Carr, Kristina Fulton en Leon Herbert.

De prachtige Louise poseert voor de beste foto's van de jonge fotograaf Carlos. Haar mysterieuze ogen en goddelijke lichaam maken hem helemaal wild. Grote bedrijven staan klaar met buidels geld om het spannende duo te contracteren en zelfs de hartstochtelijke liefde die groeit tussen de twee kent zijn grenzen niet. Tot Carlos ontdekt dat Louise een vrouw is met een verleden, een wel heel erg bijzonder verleden. Zestig jaar na haar dood is ze als vampier tot leven geroepen en ze moet nu het hotel waarin ze om het leven kwam, bewaken en zich voeden met menselijk bloed. Carlos weet zich geen raad, want hij houdt krankzinnig veel van haar. Ten einde raad zoekt hij naar een definitieve oplossing

Double X: The Name of the Game

1991 | Thriller, Actiefilm

Verenigd Koninkrijk/Verenigde Staten 1991. Thriller van Shani Grewal en Shani S. Grewal. Met o.a. Norman Wisdom, William Katt, Bernard Hill, Gemma Craven en Chloe Annett.

Het brein van een succesvolle bende wil zich terugtrekken. Als hem dat niet wordt toegestaan probeert hij zijn bazen er tussen te nemen. Dit verhaal van intriges en tegen-intriges zit vol ongerijmdheden en is nooit helemaal overtuigend. Maar Norman Wisdom, die tegen zijn type in voor de rol is gekozen, doet het prima als gangster tegen wil en dank, en William Katt als zijn nemesis toont grote klasse. Schrijver en regisseur Shani Grewal maakt er voor het eerst iets van met weinig geld, maar zijn onervarenheid blijkt uit de overdaad aan woordjes en uit sommige ondermaatse scènes. Amerikaanse titel: RUN, RABBIT, RUN.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Leon Herbert op televisie komt.

Reageer