Bob Gilbert

Acteur

Bob Gilbert is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

The Silver Bandit

1950 | Western

Verenigde Staten 1950. Western van Elmer Clifton. Met o.a. Spade Cooley, Bob Gilbert, Virginia Jackson, Richard Elliott en Billy Dix.

Een puinwestern rond Cooley die goed is voor de muziek maar absoluut niet kan acteren. De technische afwerking van dit produkt is allermiserabelst en Clifton moet deze film wel binnen een paar dagen hebben opgenomen. Het één en ander draait om de 'Silver Bandit' die door Cooley tot de orde wordt geroepen.

The Kid From Gower Gulch

1950 | Western

Verenigde Staten 1950. Western van Oliver Drake. Met o.a. Spade Cooley, Bob Gilbert, Wanda Cantlon, Billy Dix en Jack Baxley.

Een vervelende western rond orkestleider Cooley. Het ding is geproduceerd in 1947 en kon nog niet aan de straatstenen vertoond worden. Elmer Clifton schreef iets dat hij een scenario noemde. Raymond Friedgen was de producent van al dit moois. Cooley had zichzelf de bijnaam King of Western Swing laten geven - hij was de enige die erin geloofde. Hij maakte ook nog THE SILVER BULLET en BORDER OUTLAWS.

Red Rock Outlaw

1950 | Western

Verenigde Staten 1950. Western van Elmer Clifton. Met o.a. Bob Gilbert, Lee 'Lasses' White, Jone Nixon, Forrest Matthews en Virginia Jackson.

Deze hopeloze western werd door Clifton geschreven en opgenomen in 1947. Je ziet de kwaliteit die films hadden rond 1930 of eerder: er mocht geen stuiver aan worden uitgegeven door producent Raymond Friedgen. White, die voor de komische noot moest zorgen, was bij het uitkomen van de film al gestorven. Hij leefde van 1888 tot 1949. In de jaren veertig speelde hij eerst naast Tim Holt en later naast Jimmy Wakely in vele westerns.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Bob Gilbert op televisie komt.

Reageer