Kimke Desart

Acteur

Kimke Desart is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

I'm the Same, I'm an Other

2013 | Drama

België 2013. Drama van Caroline Strubbe. Met o.a. Zoltán Miklós Hajdu, Kimke Desart en Mark Hanney.

I'm the Same, I'm an Other is de opvolger van Caroline Strubbes veelgeprezen, zintuiglijke Lost Persons Area (2009), maar kan ook los worden gezien. Het is een minimalistische, suggestieve en sfeerrijke kruising tussen een psychologisch drama en een roadmovie, over een slonzige Hongaar en een jong, obsessief-compulsief meisje. Veel zeggen de twee niet, maar gaandeweg ga je toch met ze meevoelen - zoveel zelfs dat je benieuwd raakt hoe het verder met ze zal gaan; dus uitkijkt naar het derde deel, dat nog gemaakt moet worden.

Hasta la vista

2011 | Komedie

België 2011. Komedie van Geoffrey Enthoven. Met o.a. Robrecht Vanden Thoren, Gilles De Schrijver, Tom Audenaert, Isabelle De Hertogh en Kimke Desart.

In de tragikomische roadmovie Hasta la vista gaan drie gehandicapte vrienden naar een speciaal Spaans bordeel om hun maagdelijkheid te verliezen. Zo politiek correct als bovenstaande zin is de film gelukkig niet. Regisseur Geoffrey Enthoven maakte van zijn gehandicapte drietal geen stelletje zielenpieten, maar echte mensen met elk hun eigen zwakheden. De toon in de film is perfect, probleem is wel dat al vrij snel duidelijk is welke kant het allemaal op zal gaan. Dat is niet erg: de bestemming is minder belangrijk dan de weg ernaartoe.

Lost Persons Area

2009 | Drama

België/Nederland/Hongarije/Duitsland/Frankrijk 2009. Drama van Caroline Strubbe. Met o.a. Zoltán Miklós Hajdu, Kimke Desart en Sam Louwyck.

Drama van Caroline Strubbe over handvol personages, onder wie een negenjarig meisje, dat wanhopig op zoek is naar contact.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Kimke Desart op televisie komt.

Reageer