Vladimír Pucholt

1942 Acteur

Vladimír Pucholt (1942) is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Malatesta

1970 | Historische film, Drama

Duitsland 1970. Historische film van Peter Lilienthal. Met o.a. Eddie Constantine, Christine Noonan, Vladimír Pucholt, Siegfried Graue en Diana Senior.

Over anarchistenleider Enrico Malatesta en de belegering van zijn actiegroep door Londense bobby's. Lilienthals debuut en een van de weinige objectieve verslagen over de roemruchte gebeurtenissen in 1910 in Sydney Street, met prima regie en camerawerk.

Loves of a Blonde

1965 | Romantische komedie

Servië en Montenegro 1965. Romantische komedie van Milos Forman. Met o.a. Hana Brejchová, Vladimír Pucholt, Vladimír Mensík, Jan Vostrcil en Milada Jezková.

In de jaren zestig is de schoenenfabriek in de Tsjechische arbeidersstad Zruc het domein van vrijwel uitsluitend vrouwen. Zoals elk van hen hoopt de blonde Andula (Brejchová) dat haar sombere toekomstverwachtingen worden tegengesproken en de ware Jacob zich toch nog aan haar openbaart. Zou misschien amusante pianist op doorreis Milda (Pucholt) de grijze monotonie van deze goede volksdochter van Lenin kunnen opfleuren? Forman, ten tijde van de Tsjechische New Wave al niet gediend van autoritaire ideologieën, observeert zijn afgematte antiheldin met de polslittekens en de kijker weet voldoende.

Černý Petr

1963 | Drama

Servië en Montenegro 1963. Drama van Milos Forman. Met o.a. Ladislav Jakim, Pavla Martinková, Vladimír Pucholt, Pavel Sedlacek en Jan Ostrcil.

Het lukt Peter niet iets goed te doen, zoals in verschillende situaties wordt getoond. Het is een sympathieke jongen en vaak grappig in z'n mislukkingen. Destijds had de film veel succes en werd vele malen bekroond. Hedentendage is de film erg gedateerd en is het moeilijk om de als komisch bedoelde situaties te lachen. Ook bekend als LE PIERROT NOIR.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Vladimír Pucholt op televisie komt.

Reageer