John Liu

Regisseur, Acteur

John Liu is regisseur en acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Made in China

1982 | Erotiek, Actiefilm

Hongkong SAR van China/Spanje 1982. Erotiek van John Liu. Met o.a. John Liu, Morta Miller, Raquel Evans, José María Blanco en Víctor Israel.

Een Chinese geheim agent komt in Spanje om de dood van zijn broer te wreken. Vormloos en gestoord knoeiwerk.

Zen Kwun Do Strikes in Paris

1980 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1980. Actiefilm van John Liu. Met o.a. John Liu, Roger Paschy, Dan Schwarz, K.G. Young en Brigitte Mannequin.

Als zijn vader, een ruimtevaartdeskundige, in Parijs wordt ontvoerd, reist de tweevoudig wereldkampioen karate (1964 en 1967) Liu naar de Lichtstad om hem op te sporen. Dit plaatst hem tegenover een internationale bende onder leiding van Paschy (wereldkampioen karate 1972). Dat betekent zeer sterk karatewerk, helaas in een ontstellend naïef en soms volstrekt duister kader. Wat Liu met Parijs als filmlokatie doet, moet men zien om het niet te geloven.

Dragon Blood

1979 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1979. Actiefilm van John Liu. Met o.a. John Liu, Philip Kau, Cyrielle Claire, Roger Paschy en Guy Ignace.

Als rond 1878 duizenden Chinezen naar Amerika emigreren, reizen twee gouden drakenbeeldjes uit de nalatenschap van keizer Chien-Lung mee. Zij zijn de oorzaak van conflicten, verraad en moord in de Chinese gemeenschap. Een etnisch-generische puinhoop van waarlijk monumentale omvang en een zeer zwakke Kung Fu-film bovendien.

The Dragon, the Hero

1978 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1978. Actiefilm van Ho Chih-Chiang. Met o.a. Kuo Shih-Chih, John Liu, Tino Wong, Philip Ku en Yang Sze.

Een antiquair van verwerpelijk allooi, die jonge meisjes verkracht en bedenkelijke sporttoernooien organiseert, wordt door twee politiebeambten met succes bestreden. Deze waardeloze Kung Fu-film is weinig meer dan een reeks exploiterende elementen. De regisseur staat op de titelrol als Godfrey Ho, Kuo Shih-Chih als Dragon Lee en Yang Sze als Bolo. Ook bekend als THE WAY OF BRUCE.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer John Liu op televisie komt.

Reageer