Shih Tien is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Master with Cracked Fingers

1980 | Actiefilm, Komedie

Hongkong SAR van China 1980. Actiefilm van Chih Hsin. Met o.a. Chen Lung, Yuan Hsiao-Tien en Shih Tien.

Van een haveloze bedelaar leert de jonge Jacky Kung Fu, wat hem later goed van pas komt als het restaurant van zijn oom het doelwit wordt van gangsterpraktijken. Een komische Kung Fu-film, en dat betekent onophoudelijk geschmier in kolderieke situaties. Chen Lung staat vermeld als Jackie Chan.

The Four Invincibles

1979 | Komedie

Hongkong SAR van China 1979. Komedie van Hua Jen. Met o.a. Han Ke-Tsai, Ku Feng, Tai Hsi-Yen, Tu Shao-Ming en Wong Hsing-Hsiu.

Drie invalide geslagen jongemannen vinden een geheim kunf fu-manuscript, waarin trainingstechnieken staan beschreven die het trio helpen een onoverwinnelijke drieƫenheid te worden. Dat moeten hun oorspronkelijke beulen tenslotte zwaar bezuren. Een voorbeeld van een komische kung fu-film: ondraaglijk overdreven spel, grenzeloos geschmier en onophoudelijke gekke-bekkentrekkerij. Bijna niet vol te houden.

The Filthy Guy

1979 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1979. Actiefilm van Chu Tien-Jung. Met o.a. Hang Kam-Po, Yueh Hua, Huang Chia-Ta en Shih Tien.

De wees Su Yen-Cheng zal volgens een oude voorspelling koning worden. Maar de kung fu-expert Chan Yau-Leung, de zoon van een vermoorde landheer, doet er alles aan om dit te voorkomen Een erbarmelijk verhaaltje, waarin wordt geprobeerd de meest flauwe westerse humor te verwerken. Huang Chia-Ta is in de credits vermeld als Carter Wong.

18 Fatal Strikes

1978 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1978. Actiefilm van Yang Ching-Chen. Met o.a. Tung Wai, Shih Tien, Yang Kuang, Wang Hoi en Kuan Hung.

Een film over de Ching-dynastie. Wrede Manchu-troepen vinden op hun weg twee Ming-gezinde jongemannen, die zich de geheime en dodelijke Shaolin-stijl hebben eigengemaakt. Grafisch bloedvergieten enerzijds en op de spits gedreven, genadeloos kluchtwerkje anderzijds, maken deze incoherente Kung Fu-film weinig boeiend.

Drunken Master

1977 | Komedie, Actiefilm

Hongkong SAR van China 1977. Komedie van Yuen Wu-Ping. Met o.a. Jackie Chan, Yuan Hsiao-Tien, Huang Cheng-Li, Yang Sze en Wang Chiang.

Vrolijke schavuit Freddie Wong studeert kung fu bij oude expert So Hi. Prototype van Seasonal Films' 'Drunken Master'-reeks combineert keiharde kung fu met komische elementen. Louter voor liefhebbers.