Alfred Zeisler

Regisseur

Alfred Zeisler is regisseur.
Er zijn 11 films gevonden.

Inc. Parole

1949 | Misdaad

Verenigde Staten 1949. Misdaad van Alfred Zeisler. Met o.a. Michael O'Shea, Evelyn Ankers, Turhan Bey en Lyle Talbot.

Een hoogdravend, onafhankelijk geproduceerd filmpje van goedkope klasse, over de verscherpte controle op de gangsterinfiltratie van het vrijspraaksysteem.

Fear

1946 | Drama

Verenigde Staten 1946. Drama van Alfred Zeisler. Met o.a. Peter Cookson, Warren William, Anne Gwynne, James Cardwell en Nestor Paiva.

Bijzonder lauwe herverfilming van Dostojevski's CRIME AND PUNISHMENT; dat krijg je, als je je produktienormen aanpast aan het beschikbare budget.

Crime Over London

1936 | Misdaad

Verenigd Koninkrijk 1936. Misdaad van Alfred Zeisler. Met o.a. Margot Grahame, Paul Cavanagh, Joseph Cawthorn, Basil Sydney en Renee Ray.

Een Amerikaanse bende bereidt een overval voor op een Engels warenhuis, waarbij ze gebruik maken van een dubbelganger van de directeur, die ze gechanteerd hebben. Vergezocht en een beetje belachelijk, alleen aardig omdat het een bepaald tijdsbeeld geeft.

Amazing Adventure

1936 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1936. Komedie van Alfred Zeisler. Met o.a. Cary Grant, Mary Brian, Peter Gawthorne, Henry Kendall en Gary Marsh.

Cary Grant erft een fortuin, maar voelt zich er niet erg gelukkig mee. Hij besluit gewoon te gaan werken en zo zijn brood te verdienen. Eén van die komedies die typerend waren voor het tijdperk, waarin de grondgedachte is dat de armen er toch beter aan toe zijn. Het is leuk Cary Grant te zien acteren in zijn geboorteland. Oorspronkelijk in Amerika in roulatie gebracht onder de titel RICHES AND ROMANCE.

Stern von Valencia

1933 | Avonturenfilm

Duitsland 1933. Avonturenfilm van Alfred Zeisler. Met o.a. Liane Haid, Ossi Oswalda, Paul Westermeier en Hans Deppe.

Een man vindt zijn verdwenen vrouw als danseres in een variététheater terug, maar ondekt tevens dat men op het punt staat haar en haar collega's als blanke slavinnen te ontvoeren. Hoewel er goed geacteerd wordt en ook de cameraman een aardig woordje meespreekt, wil de film maar niet tot leven komen.

Eine Tür geht auf

1933 | Thriller

Duitsland 1933. Thriller van Alfred Zeisler. Met o.a. Erika Fiedler, Hermann Speelmans, Fritz Odemar en Oskar Sima.

Een kassier wordt verdacht van een bankroof die door zijn ex- vriendin uit wraak op touw is gezet. Een spannende, goed gemaakte thriller.

Strich durch die Rechnung

1932 | Komedie

Duitsland 1932. Komedie van Alfred Zeisler. Met o.a. Heinz Rühmann, Margarete Kupfer, Hermann Speelmans, Tony van Eyck en Jakob Tiedtke.

Na een ruzie met zijn verloofde start Willy Streblow in de Zesdaagse. Hij behaalt de overwinning en bij het erepodium staat zijn meisje stralend op hem te wachten. Met deze amusante film won Rühmann de harten van het bioscooppubliek.

Schuss im Morgengrauen

1932 | Thriller

Duitsland 1932. Thriller van Alfred Zeisler. Met o.a. Ery Bos, Genia Nikolajewa, Karl Ludwig Diehl en Theodor Loos.

Een juwelier laat zijn gescheiden vrouw bestelen, maar wordt door zijn handlangers neergeschoten. Niet al te spannend, soms zelfs langdradig, maar er wordt goed geacteerd.

Sein Scheidungsgrund

1931 | Komedie

Duitsland 1931. Komedie van Alfred Zeisler. Met o.a. Lien Deyers, Johannes Riemann, Blandine Ebinger en Paul Hörbiger.

Om wat geld te verdienen fungeert een studente op verzoek van de advocaat als het 'motief' voor de scheiding van een haar onbekend echtpaar. Een vlot, geestig blijspel met een prima rol van Deyers.

D-Zug 13 hat Verspätung

1931 | Thriller

Duitsland 1931. Thriller van Alfred Zeisler. Met o.a. Charlotte Susa, Fee Malten, Heinz Könecke en Viktor Schwanneke.

Nadat vergeefs geprobeerd is de trein waarin de president zit, te laten ontsporen, besluit men het staatshoofd neer te schieten. Door toedoen van een passagier wordt dat verhinderd. Een redelijk gemaakte thriller waarin goed geacteerd wordt.

Der Schuss im Tonfilmatelier

1930 | Mysterie

Duitsland 1930. Mysterie van Alfred Zeisler. Met o.a. Gerda Maurus, Harry Frank, Paul Kemp, Berthe Ostyn en Robert Thoeren.

Tijdens een filmopname wordt een actrice doodgeschoten. Een collega zegt de moord gepleegd te hebben maar de inspecteur van politie denkt daar anders over. Een spannende thriller die een aardig beeld geeft van de filmwereld.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Alfred Zeisler op televisie komt.

Reageer