Marion Eaton

Acteur

Marion Eaton is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

The Whole Wide World

1996 | Romantiek, Biografie, Drama

Verenigde Staten 1996. Romantiek van Dan Ireland. Met o.a. Vincent D'Onofrio, Renée Zellweger, Ann Wedgeworth, Harve Presnell en Benjamin Mouton.

Mooie en interessante verfilming van de memoires van Novalyne Price Ellis, die in de jaren '30 van de 20ste eeuw een romance had met Robert E. Howard, beroemd schrijver van gespierde pulpfictie als 'Conan the Barbarian'. Novalyne (Zellweger) wil graag schrijfster worden en leert de echte schrijver Howard (D'Onofrio) kennen. De vriendschap die ontstaat is fantasievol maar ook lastig doordat Howard gepreoccupeerd is met zijn zieke moeder en zijn verhalen. (RdL/VPRO Gids)

Paint it Black

1989 | Thriller

Verenigde Staten 1989. Thriller van Tim Hunter. Met o.a. Rick Rossovich, Julie Carmen, Doug Savant, Martin Landau en Jason Bernard.

Overtuigende thriller (in een onbeschaamde poging tot imitatie van Hitchcock, inclusief muziekfragmenten van Bernard Herrmann), gesitueerd tegen een decor van kunstenaars en kunsthandelaars met Rossovich als beloftevol beeldhouwer die financieel en seksueel door de knieën gaat voor Kirkland als de eigenaresse van een kunstgalerie. Klein, maar een interessant bijrolletje voor onze Van de Ven die nog steeds Engels praat met een Hollandse tongval. Bij het voltooien van de film ontstond er onenigheid met als gevolg dat scenarioschrijvers Tim Harris en Hershel Weingrod met pseudoniemen in de credits staan en regisseur Hunter verving al eerder Roger Herzburg. Toen de film klaar was bleek Vestron Inc. failliet te zijn, waardoor de rolprent direct op video uitkwam en geen première beleefde in de bioscopen.

Thundercrack!

1975 | Erotiek, Komedie

Verenigde Staten 1975. Erotiek van Curt McDowell. Met o.a. George Kuchar, Marion Eaton, Mark Hellinger, Melinda McDowell en Mookie Blodgett.

Een groepje mannen en vrouwen, die moeten schuilen voor noodweer, belanden in het huis van de vreemde mrs. Gert Hammond, die haar overleden man in de kelder heeft liggen. Ze is dronken, heeft ze niet allemaal op een rijtje en is continu geil. Deze cultfilm uit de Amerikaanse underground parodieert diverse filmgenres en zit vol grafische seks-scènes, van masturbatie met een komkommer tot een bedscène met een gorilla.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Marion Eaton op televisie komt.

Reageer